Street style: Πέντε στιλιστικά μαθήματα από τις Γαλλίδες (aka τις πιο καλοντυμένες γυναίκες παγκοσμίως)

Αν αναζητάς νέες στιλιστικές ιδέες για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Προς τα κάτω θα βρεις πέντε ultra stylish σύνολα από street style εμφανίσεις στο Παρίσι, τα οποία έχουν σκοπό να σε εμπνεύσουν και να αποθεώσουν τα outfit σου. Οι αυθεντίες της μόδας παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα, κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε τα looks τους, να τα αποθηκεύσουμε στο σκληρό μας δίσκο και να εμπλουτίσουμε το στιλ μας με ιδέες που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν.

 

Επένδυσε σε ένα μεταλλικό παντελόνι

Όπως σου έχουμε πει πολλές φορές, τα metallics είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις! Μπορείς να επενδύσεις λοιπόν, σε ένα paper bag trousers σε μεταλλικό χρώμα και να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα αγαπημένα σου sneakers, ankle boots ή γόβες.

 

Κάνε τη διαφορά με κόκκινα ankle boots

Τα κόκκινα ankle boots πάντα κάνουν τη διαφορά σε ένα σύνολο, και πλέον δεν θεωρούνται ένα βραδινό κομμάτι που μπορείς να τα φορέσεις μόνο για ποτό. Πρόσθεσέ τα σε ένα σκουρόχρωμο σύνολο και θα δεις που θα μεταμορφωθεί αμέσως το αποτέλεσμα.

 

Βάλε καλτσάκια με τα θηλυκά σου παπούτσια

Μην φοβάσαι τα χρώματα και τα prints. Ένα χρωματιστό φόρεμα μπορεί άνετα να φορεθεί με παπούτσια σε έντονο χρώμα και μια μεταλλική τσάντα. Για extra twist πρόσθεσε ένα ζευγάρι καλτσάκια που θα κάνουν τη διαφορά.

 

Άλλαξε ύφος στο mom jeans

Το mom jeans μπορεί να αποκτήσει κομψό ύφος, αν το συνδυάσεις με τα κατάλληλα κομμάτια. Επέλεξε να ρίξεις ένα tweed σακάκι στους ώμους και να ολοκληρώσεις με slingbacks σε neutral και μαύρο χρώμα.

 

Υιοθέτησε το laeyring στο στιλ σου

Οι τάσεις φέτος μας παροτρύνουν να υιοθετήσουμε το layering. Ένας τέλειος τρόπος είναι να συνδυάσεις το παλτό σου με ένα ένα δερμάτινο τζάκετ από μέσα κι έτσι να έχεις ένα super cozy & stylish σύνολο.

Read More

And More