10 εμφανίσεις της Celine Dion που αποδεικνύουν ότι είναι το νέο style icon!

Tην Celine Dion την ξέρεις σίγουρα, γιατί έχεις τραγουδήσει έστω και μία φορά το τραγούδι της ταινίας “Τιτανικός” την ώρα που ο Leonardo κρατάει σφιχτά την Winslet. Για πολλά χρόνια την ξέραμε σαν μία από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά τραγουδίστριες παγκοσμίως με μεγάλες συναυλίες και τεράστιο κοινό να την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. Δεν μας απασχολούσε ποτέ με την εμφάνιση της,  όχι γιατί ήταν κακόγουστη, αλλά θα έλεγα επειδή είχε ένα πιο safe style!

Αυτά όλα άλλαξαν!

Μετά τον θάνατο του συζύγου της, ξεκινάει μία καινούργια περίοδος για αυτή και σιγά – σιγά αυτό φαίνεται και στο ντύσιμο της. Το 2016 την αναλαμβάνει ο celebrity stylist, Law Roach, που ντύνει την Zendaya, την Gwen Stefani, την Demi Lovato , την Αnna Hathawey και βλέπουμε σιγά – σιγά την μεταμόρφωση της σε ένα fresh style icon. Η πληθωρική της προσωπικότητα εκφράζεται μέσω του νέου ιδιαίτερου style της. Τα τελευταία χρόνια, έχει ανανεώσει όλη την εικόνα της. Πλέον, αποτελεί πηγή έμπνευσης με τα μοναδικά της look!

Δες παρακάτω μερικά από τα υπέροχα σύνολα της ερμηνεύτριας με ασύγκριτο στιλ κατά την παγκόσμια περιοδεία της Courage World Tour και φτιάξτε την επόμενη shopping list σου για την νέα σεζόν!

Μεταμορφώνει ένα Couture φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta με έντονα ροζ και κόκκινο χρώμα και puffer skirt σε φούστα και την συνδυάζει τέλεια με ένα πουλόβερ και λευκά μποτίνια, σε μία εμφάνιση που θυμίζει editorial!

Νέος τρόπος να φορέσεις ένα κουστούμι! Η Celine επιλέγει ένα φούξια σύνολο Peter Do που εκτός από ένα εκπληκτικό κουστούμι και μεταξωτό πουκάμισο έχει και μία πλισέ φούστα που δίνει στην εμφάνιση της το απαραίτητο στοιχείο για να γίνει editorial look. Βεβαίως, η Dion δεν φοράει το σακάκι της, αλλά το ρίχνει στους ώμους με το σωστό ύφος!

Preppy style! Mας άφησε άφωνους με αυτό το tartan σύνολο Michael Kors που φόρεσε λίγες μέρες πριν, που είναι ένα blazer dress με κάπα. Το συνδύασε με τέλειο καπέλο και μπότες δερμάτινες μέχρι το γόνατο! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην θυμόμαστε αυτό το σύνολο για πολύ καιρό ακόμη.

Νeo mod! Εκπληκτικό σύνολο Moncler με λουλούδια, μαντό και ίδιο καλσόν που συνδυάζει άψογα με λευκά αξεσουάρ και θυμίζει κορίτσι στο Λονδίνο την δεκαετία του 60! Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του κόσμου με την Celine να γίνεται το απόλυτο fashion icon της καρδιάς μας!

Μetallic & leather! Ένας συνδυασμός που δίνει απόλυτα δυναμικό style και ξεχωρίζει, η Celine επέλεξε πλισέ μεταλλική φούστα σε maxi γραμμή και την συνδύασε με δερμάτινο wrap top και δερμάτινα γάντια όλα Proenza Schouler και μας παρέδωσε ένα μάθημα για το πως δύο διαφορετικά στοιχεία δημιουργούν ένα μοναδικό σύνολο!

Μatrix coat! H φιγούρα της μας φέρνει στο μυαλό το Matrix και η Dion ξέρει ότι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος είναι σιλουέτες και στοιχεία από την ταινία αυτή. Μακρύ παλτό Βrandon Maxwell, συνδυασμένο τέλεια με over the knee boots Jimmy Choo και skinny jean που αγαπάμε να φοράμε στα city look μας.

Tweed jacket με δερμάτινο παντελόνι: μία πρόταση για chic εμφάνιση στην πόλη ή για office style με lux κομμάτια, που μπορείς να συνδυάσει όπως η Celine έκανε με το Chanel σακάκι της και το Tom Ford παντελόνι της. Κανόνας εδώ το total black για στιλάτο αποτέλεσμα.

Elegance! Ένας απλός συνδυασμός απογειώνεται με τα σωστά αξεσουάρ και γίνεται σοφιστικέ. Κόκκινη midi φούστα με μεταξωτό πουκάμισο και shoulder bag Chloe και γόβες Gianvito Rossi που αξίζει να δεις και να αντιγράψεις για το απόλυτο lady style της.

Νέο andorygne style! Βάζεις χρώμα και πολλά διαφορετικά στοιχεία μαζί, η Celine συνδυάζει κομμάτια από την συλλογή του Marc Jacbos και δημιουργεί το πιο stylish ανδρόγυνο σύνολο που είδαμε πρόσφατα. Κόκκινο και κίτρινο χρώμα συνδυάζονται με beige μποτάκια και super stylish καπέλο!

Στην νέα της παγκόσμια περιοδεία μας παραδίδει μαθήματα styling με τις off duty εμφανίσεις της όπως είδαμε πιο πάνω, αλλά και οn stage είναι μοναδική. Tuxedo look, πουκαμίσα με volume μανίκια που δίνει την απαραίτητη αίσθηση στην σκηνή και ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε ανδρική γραμμή είναι μία από τις κομψές τις επιλογές για τις συναυλίες της!

 

 

Read More

And More