5 γιορτινά σύνολα που είδαμε στην πασαρέλα και πως θα τα αντιγράψεις με λίγα χρήματα

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, οπότε το look για το ρεβεγιόν εκείνης της ημέρας έχει μείνει πίσω στο παρελθόν. Τώρα ένα άλλο βάσανο πρωταγωνιστεί στο κεφάλι μας: “Τι θα φορέσω στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν;”. Δεν έχεις καταλήξει ακόμα ε; Οι περισσότερες από εμάς, μιας και τις τελευταίες μέρες το μόνο που μας ένοιαζε είναι που θα βγούμε, τι θα πιούμε και τι θα φάμε. Dont’ worry, be happy. Υπάρχει ακόμα χρόνος και με έξυπνες κινήσεις μπορούμε να είμαστε στιλάτες σε χρόνο dt.

Σε αυτό το σημείο θα υποδεχτούμε στην παρέα μας τη fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα. Η Σοφία ετοίμασε το εξής για όλες εμάς: βρήκε πέντε catwalks από διάσημους οίκους και “αντέγραψε” τα looks με πιο φθηνά ρούχα και αξεσουάρ. Μας παραδίδει απλόχερα κάθε πληροφορία, κάνει το shopping μια ακόμα πιο εύκολη διαδικασία και μας αποδεικνύει ότι για να είναι μια γυναίκα στιλάτη δεν χρειάζεται να ξοδέψει μια περιουσία. Ξέχασα όμως να σου πω το πιο σημαντικό! Τα συγκεκριμένα σύνολα είναι σε glam και γιορτινό ύφος. Μεταλλικές επιφάνειες, γούνινες λεπτομέρειες, φίνο βελούδο και πολλά ακόμα, είναι τα στοιχεία που θα συναντήσουμε προς τα κάτω.

Κάνουμε μαζί scroll down, τσεκάρουμε τα catwalks από Saint Laurent, Dior, Armani και Ralph Lauren και βλέπουμε τα πιο οικονομικά items που θα μας βοηθήσουν να “χτίσουμε” το κάθε look.

 

Saint Laurent

Βασικό κομμάτι του συνόλου είναι ένα sparkly dress, με τόσο λαμπερό μοτίβο που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο. Ένα τόσο εντυπωσιακό φόρεμα, αποκτάει πιο “ήσυχο” αποτέλεσμα με τις slouchy boots σε μαύρο χρώμα. Εύκολο να το αντιγράψεις και οικονομικό για να το αποκτήσεις. Εξάλλου είναι δύο items που μπορείς να φορέσεις και μετά τις γιορτές.

 

Dior

Σου είχαμε πει ότι το βελούδο είναι τάση. Όπως και το κοστούμι είναι τάση. Οπότε, όταν αυτά τα δύο στοιχεία “συναντιούνται” μπορείς και από μόνη σου να καταλάβεις ότι το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Συνδύασε λοιπόν, ένα βελούδινο σακάκι με ένα βελούδινο παντελόνι, πρόσθεσε μαύρες κλασικές γόβες και για extra style ολοκλήρωσε με έναν μπερέ. Σε γενικές γραμμές μπορείς να φορέσεις το παντελόνι μόνο του σε συνδυασμό με ένα lingerie top ή το σακάκι με ένα τζιν παντελόνι. Αυτά όμως μετά τις γιορτές. Για τώρα προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τα φορέσεις μαζί.

 

Ralph Lauren

Ο οίκος Ralph Lauren προτείνει κάτι πιο ανοιχτόχρωμο σε σχέση με τους υπόλοιπους οίκους και -ναι- δεν θα μπορούσαμε να τον αφήσουμε εκτός από το σημερινό θέμα. Αν θέλεις λοιπόν, να κάνεις τη διαφορά συνδύασε μια λευκή αέρινη φούστα σε maxi γραμμή, με ένα μεταλλικό gold top και μεταλλικά χρυσά πέδιλα. Με τρεις απλές κινήσεις απόκτησες ένα οικονομικό και τόσο εντυπωσιακό ντύσιμο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

 

Armani

Ο Ιταλός σχεδιαστής συνδυάζει μια σκουρόχρωμη γούνα και ένα pied-de-poule παντελόνι με lux slippers. Τέλειο και άνετο look για τις γιορτές που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Αν τα slippers σου φαίνονται… to casual, μπορείς να τα αντικαταστήσεις με ένα ζευγάρι πέδιλα ή γόβες.

 

Saint Laurent

Ολοκληρώνουμε με τον οίκο Saint Laurent, με τον οποίο ξεκίνησε και το σημερινό θέμα. Ο Saint Laurent βρίσκεται για δεύτερη φορά σε αυτήν τη θεματική και όχι αδίκως, μιας και παρουσίασε τα πιο glam looks για φέτος. Το πρώτο που σου δείξαμε είναι πιο βραδινό και festive, ενώ αυτό που προτείνουμε τώρα είναι λίγο πιο cool και casual. Φόρεσε λοιπόν, ένα silver πουλόβερ με ένα skinny jeans και κάνε τη διαφορά με ένα ζευγάρι glitterati slouchy boots.

Read More

And More