7 διαφορετικοί στιλάτοι συνδυασμοί, ένας για κάθε μέρα της εβδομάδας

Πόσες φορές δεν έχεις σταθεί μπροστά στην ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι ‘’τι θα βάλω πάλι σήμερα;’’. Σε όλες έχει συμβεί παρόλο που η ντουλάπα μας είναι γεμάτη, να μην μπορούμε να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε και κυρίως πως θα συνδυάσουμε τα κομμάτια που ήδη υπάρχουν εκεί.

Ένας ειδικός θα ήταν σωτήρας εκείνη την στιγμή, αλλά επειδή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, εμείς βρήκαμε λύση και μάλιστα από μία πολύ στιλάτη γυναίκα. Η Rosie Huntington, μητέρα και μοντέλο, στάθηκε μπροστά από την ντουλάπα της και μας φωτογράφησε όχι ένα αλλά… 7 σύνολα με κομμάτια casual, δηλαδή φόρμες, παλτό, τζάκετ, μπότες, πουλόβερ που η ίδια τα συνδύασε για όλες τις μέρες της εβδομάδας.

Ας δούμε τι σέταρε και ας πάρουμε έμπνευση και για τα δικά μας εβδομαδιαία look εύκολα και με άποψη.

Δευτέρα. Κλασικά και διαχρονικά το μπεζ με το λευκό δίνουν αμέσως άλλο level στο ντύσιμό σου, εδώ η Rosie το έχει συνδυάσει με παντελόνι και πουλόβερ. Αν δεν έχεις τέτοιο παντελόνι τότε και ένα λευκό τζιν θα δείξει τέλειο.

Τρίτη. Τo camel παλτό σου θα κάνει τον απόλυτο urban φετινό συνδυασμό με τις μαύρες σου φόρμες. Αρβιλάκια ή μποτάκια ανάλογα με του που πας θα είναι το παπούτσι που θα ολοκληρώσεις αυτό το look.

Τετάρτη. To παντελόνι της φόρμας αλλάζει ύφος και γίνεται super look με μπότες, πλεκτό ζιβάγκο και ένα ωραίο γούνινο  jacket.

Πέμπτη. Τοtal black, με το αγαπημένο σου παλτό και φόρμες, με σκουφάκι και αρβιλάκια για street style look.

Παρασκευή. Tα γούνινα παλτό σου γίνονται καθημερινά με κολάν και chunky Chelsea boots που φέτος φοράμε πολύ.

Σάββατο. Το δερμάτινο κολάν σου ξαναβγαίνει από την ντουλάπα και συνδυάζεται με στιλάτο γκρι πουλόβερ και λευκό παλτό σε ένα super stylish σύνολο.

Κυριακή. Το camel παλτό θα φορεθεί και με τις μπεζ φόρμες σου, αλλά μην ξεχάσεις να βάλεις και ένα baseball hat που φέτος είναι must.

 

 

 

Read More

And More