8 κομμάτια – κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να “χτίσεις” την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά και η διάθεσή μας αλλάζει μέρα με την μέρα. Ο καιρός φτιάχνει και παρόλο που είμαστε σε καραντίνα και οι έξοδοί μας είναι περιορισμένες, τίποτα δεν μας εμποδίζει να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας. Φτάνει με τα χειμερινά ρούχα, τα σκούρα χρώματα και τα βαριά πανωφόρια. Εφόσον η θερμοκρασία ανεβαίνει μέρα με την ημερά, ανεβαίνει και η δική μας όρεξη για νέα look, εμπνευσμένα από τις καινούριες τάσεις σε ρούχα, παπούτσια, και αξεσουάρ.

Σίγουρα κάθε τέτοια εποχή θέλουμε να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις αγορές μας, ώστε τα νέα κομμάτια που θα βάλουμε στην ντουλάπα μας να μας δώσουν τα απαιτούμενο update για μία νέα εικόνα. Θέλουμε να είμαστε ενημερωμένες και να αποκτήσουμε τα σωστά ρούχα που θα συνδυάσουμε και με παλαιότερα ώστε να χτίσουμε την σωστή ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας. Σήμερα λοιπόν θα σου δώσουμε αυτήν την μαγική λίστα με τα 8 κομμάτια που θα δώσουν στην ντουλάπα σου μία νέα εικόνα, θα φορεθούν και με πιο παλιά ρούχα, αλλά κυρίως θα φέρουν ανοιξιάτικο αέρα στην εμφάνισή σου.

1.’Eνα άνετο φαρδύ παντελόνι

@naaomiross

 Θα αντικαταστήσει τα κλασικά μαύρα θα φορεθεί με ανοιχτόχρωμα μπλουζάκια και λευκά πουκάμισα και θα σου δώσει ανανέωση με μία κίνηση. Συνδύασέ το με sneakers ή loafers.

2. Mία mini φούστα

@wethepeoplestyle

Ας δείξουμε λίγο τα πόδια μας! Μια ωραία μίνι φούστα μονόχρωμη αρκεί για να αποκτήσουμε μία θηλυκή  σιλουέτα χωρίς καμία υπερβολή και με βάση τις τάσεις, αφού τα mini φέτος επιστρέφουν δυναμικά στα trends.

3.Πέδιλα με χαμηλό τετράγωνο τακούνι

Είναι μία αγορά που θα κάνεις τώρα και θα τα φοράς μέχρι το Φθινόπωρο. Σε γήινο χρώμα θα γίνει το αγαπημένο σου παπούτσι που θα φορέσεις με τζιν, με floral φορέματα ακόμη και στο γραφείο με crop παντελόνι και πουκάμισο.

4. Μία χρωματιστή καμπαρντίνα

@naaomiross

Ναι, η καμπαρντίνα είναι το κομμάτι της εποχής και σίγουρα έχεις μία μπεζ ήδη στην ντουλάπα σου. Μία χρωματιστή όμως θα δώσει άλλον αέρα στην εμφάνισή σου και σίγουρα χρώμα στα basic ανοιξιάτικα look που φοράμε τώρα.

5. Ένα ροζ top

@wethepeoplestyle

Το χρώμα που θα κυριαρχήσει φέτος ξεκινάς να το φοράς από τώρα. Πουλόβερ, πουκάμισο ή απλό top θα το συνδυάσεις με γήινα χρώματα και θα κάνεις update σε όλα τα bottom κομμάτια της ντουλάπας σου.

6. Μικρή χρωματιστή τσάντα

Την έχεις δει να την κρατάνε όλα τα it girls, είναι μικρή και συνήθως πράσινη, δίνει αέρα fashionista και τώρα είναι ο καιρός να την βάλεις και στην δική σου γκαρνταρόμπα.

7. Πουκάμισο με western style

@_jeanettemadsen_

Τα είδαμε στην Ιsabel Marant, έχουν κόψιμο west αλλά υπάρχουν σε πολλά χρώματα, σε tie dye μοτίβο, αλλά και denim ύφασμα. Διάλεξε το ύφος που σου ταιριάζει και φόρεσέ το με τα παντελόνια σου.

8. Ένα minimal πλεκτό φόρεμα

@carodaur

Θα το διαλέξεις σε λευκό χρώμα ή μπεζ και θα το φορέσεις τώρα χωρίς πανωφόρι με flat παπούτσια και χρυσά αξεσουάρ. To αγαπημένο των it girls έχει και open back σχέδιο και sexy detail. 

Read More

And More