Angelina Jolie: Ποιο είναι το vintage κομμάτι στην γκαρνταρόμπας της που φοράει ξανά και ξανά

Η Angelina Jolie ήταν ambassadon της Quiet Luxury τάσης, πολύ πριν γίνει huge trend! Mε minima σύνολα, basic χρώματα, πουκάμισα ανδρικά παντελόνια και μπαλαρίνες έχει εδώ και χρόνια χαρακτηριστεί με αυτό το ιδιαίτερο στιλ. Μέσα στην capsule γκαρνταρόμπα της υπάρχει όμως ένα κομμάτι που φαίνεται να ξεχωρίζει η ηθοποιός!

Ενα vintage σακάκι Chanel  σε μπεζ χρώμα που έχει ήδη επιλέξει 2 φορές τους τελευταίους μήνες!

(Photo by Anna Moneymaker/Getty Images)

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά φορώντας  αυτό το cream fashion item στο  επίσημο δείπνο στον Λευκό Οίκο με τον γιο της Maddox τον Απρίλιο. Σε εκείνη την περίσταση, συνδύασε το σακάκι με ένα maxi ιβουάρ φόρεμα, επίσης vintage Chanel, μαζί με statement χρυσά κοσμήματα και ένα  ασορτί clutch.

 (Photo by MEGA/GC Images)

Αποδεικνύοντας την ευελιξία του vintage Chanel σακακιού της, η Jolie εθεάθη να φοράει ξανά το  αγαπημένο της item στη Ρώμη αυτή την εβδομάδα. Αυτή τη φορά, συνδύασε το κομμάτι με ένα καλοκαιρινό λευκό μάξι φόρεμα, μαζί με ένα clutch bag YSL και ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά.

Η Jolie αποτελεί παράδειγμα της βιώσιμης προσέγγισής  στην γκαρνταρόμπα εφόσον φοράει ξανά ξανά κομμάτια που έχει! Η ίδια έχει δηλώσει:  “Επενδύω σε ποιοτικά κομμάτια και μετά τα φοράω μέχρι θανάτου».

Φαίνεται ότι το vintage Chanel σακάκι θα το δούμε πολλές φορές ακόμη!

 

Read More

And More