Aνοιξιάτικα πανωφόρια που φοράμε τώρα

Η Άνοιξη ήρθε και επίσημα παρόλα αυτά δεν έφτασε ακόμη η ώρα που θα βγούμε έξω χωρίς πανωφόρι. Όσο καλό καιρό και να έχει, πάντα αυτήν την εποχή έχεις μαζί σου κάτι για το κρύο. Καμπαρντίνες, σακάκια, ζακέτες, ελαφριά μπουφάν είναι πρώτα στην λίστα μας για να αποχωριστούμε τα παλτό αλλά να μην κρυώσουμε κιόλας.

Σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα σε αυτά τα εποχιακά πανωφόρια που φοράμε τώρα μέχρι να απαλλαχθούμε εντελώς και να κάνουμε πλέον τα καλοκαιρινά σύνολά μας που δεν απαιτούν ένα τέτοιο κομμάτι. Θα πάρουμε ιδέες από τα street style σύνολα των it girls και θα ετοιμαστούμε για τις δικές μας ανοιξιάτικες εμφανίσεις χωρίς να μας απασχολεί αν θα κρυώσουμε.

Τα bomber jacket είναι πάντα in fashion και φέτος με το casual στιλ που φοράμε κυρίως θα ταιριάζουν τέλεια στις πρώτες μας ανοιξιάτικες εξορμήσεις.

Οι ζακέτες αποκτούν άλλο ρόλο τώρα την άνοιξη και συνοδεύουν με τον πιο στιλάτο τρόπο τα denim σύνολά μας στην πόλη.

@tesshell

Ένα tweed jacket δίνει αμέσως γαλλικό αέρα στο ντύσιμό σου και επειδή δεν είναι πολύ ζεστό, φοριέται ιδανικά τώρα την Άνοιξη.

@dimodaaa

Χρώμα παντού! Ακόμη και στην κλασική σου καμπαρντίνα που για τις ανοιξιάτικες μέρες αλλάζει ύφος και γίνεται pastel.

@dimodaaa

To κλασικό σου σακάκι θα συνοδεύσει τώρα τα φορέματά σου και θα έχεις το άψογο πανωφόρι για τα spring look σου.

@dimodaaa

Το καρό είναι το print που μας φτιάχνει την διάθεση και τώρα την άνοιξη θα το φορέσουμε σε σακάκια πάνω από τα αγαπημένα μας τζιν

@_jeanettemadsen_

Το μπεζ σακάκι μας θα το βάλουμε με τις φόρμες μας για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας στην πόλη.

@dimodaaa

Το denim jacket είναι το all time classic πανωφόρι για τώρα και μέχρι το φθινόπωρο. Το έχεις στην ντουλάπα σου, καιρός να το φορέσεις.

@carodaur

Το λευκό χρώμα θα ανανεώσει τα σύνολά σου και θα τους δώσει έναν ανοιξιάτικο αέρα. Λευκό πανωφόρι λοιπόν για τα πρώρα ανοιξιάτικα σύνολά σου και θα δεις να ανανεώνεται η διάθεσή σου.

@anoukyve

Κλασικά κομψή επιλογή που δεν λείπει ποτέ από την ντουλάπα μας και από τα ανοιξιάτικα σύνολά μας. Καμπαρντίνα για πάντα!

@tesshell

Pied de poule σακάκι που θα βρεις ίσως στην ντουλάπα της μαμάς και θα φορέσεις με stylish ύφος την Άνοιξη στην πόλη!        

Read More

And More