Casual αλλά στιλάτα σύνολα που θα σε ανανεώσουν

Φτάνουμε στο τέλος της εβδομάδας και παρόλο που τα μέτρα είναι ξανά σκληρά θέλουμε να έχουμε μία θετική σκέψη και στάση για την καθημερινότητα μας. Ένα ωραίο ντύσιμο πάντα μας ανεβάζει και μας φτιάχνει την διάθεση. Μια βόλτα μία επαφή με τους αγαπημένους μας βοηθάνε και βεβαίως αλλάζουν το mood.

Μέσα από το Instagram έχουμε πάντα την δυνατότητα να βλέπουμε τι γίνεται στο κοσμο ενώ για τα θέματα στιλ μπορούμε  ακολουθώντας τα it girls να ενημερώνόμαστε και να παίρνουμε νέες ιδέες. Σήμερα θα κάνουμε λοιπόν ένα ωραίο φωνογραφικό αφιέρωμα με casual αλλά στιλατα σύνολα που θα μας δώσουν έμπνευση αν θέλουμε να κάνουμε μία ξεχωριστή εμφάνιση μέσα στ ΣΚ ή απλά θα χαζέψουμε ωραία look!

@_jeanettemadsen_

To leopad παλτό σου είναι τέλειο για τώρα μην το κρατάς στην ντουλάπα και συνδύασε το σε casual στιλ με flat shoes και baseball.

@carodaur

Tζιν παντελόνι καρό πουκάμισο και sneakers, ο απόλυτος casual συνδυασμός για το Σκ.

@ariviere

Μία μαρινίερα και ένα ανοιχτό τζιν δίνουν navy chic ύφος στις εμφανίσεις σου. Δοκίμασε το.

@anoukyve

Ένα πράσινο baseball hat και μία καφέ δερμάτινη τσάντα θα απογειώσουν τον casual συνδυασμό σου : τζιν παντελόνι, camel πανωφόρι με τον πιο ωραίο τρόπο.

@tesshell

Οι μπότες ιπασσίας είναι πάντα μία στιλάτη λύση ειδικά αν το look θυμίζει κάτι τέτοιο που το μπεζ κολάν και το tartan σακάκι απογειώνουν το σύνολο.

@tineandreaa

Το μυστικό εδώ είναι το πουλόβερ τυλιγμένο σαν φουλάρι, κάντο και εσύ δίνοντας ένα styling tip στο ντύσιμο σου που θυμίζει influencer.

@tineandreaa

Tα πιο επίσημα κομμάτια σου ενώνονται και γίνονται πιο καθημερινά γιατί ο χειμώνας θέλει posh στοιχεία στα σύνολα του. Δερμάτινο παντελόνι με statemen πανωφόρι και μπότες για αξέχαστη εμφάνιση.

@naaomiross

Βάλε χρώμα με ένα πουλόβερ φορεμένο σαν φουλάρι και δώσε άλλο αέρα στα basic σύνολα σου.

@mercer7official

Τα καρό σακάκι δίνουν στο total black ντύσιμο το τέλειο στοιχείο που θα δώσει class στην εμφάινση σου.

Read More

And More