Casual style: Ντύσου σαν μία fashion expert αυτό το ΣΚ

Το σαββατοκύριακο είσαι εδώ, επιτέλους θα ξεκουραστείς, θα διασκεδάσεις, θα δεις αγαπημένους και γενικά θα περάσεις καλά. Αυτό που αναζητάμε αυτές τις χαλαρές μέρες είναι να είμαστε στιλάτες, αλλά χωρίς πολύ προσπάθεια και με 24hour στιλ που θα μας συντροφεύει όλη την ημέρα. Για να το πετύχεις θα σου δώσω έμπνευση από τα πιο στιλάτα κορίτσια του instagrm, όπου συνδυάζουν με τέλειο τρόπο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας για να πάρεις inspo χωρίς να κάνεις νέες αγορές!

Enjoy!

Instagram @carodaur

Καιρός για τζιν και για τζιν με χρώμα. Ροζ που θα σε ανανεώσει και να είναι και tie dye σχέδιο σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Εδώ τα sneakers σου είναι τέλεια επιλογή για παπούτσια.

Instagram @chloelecareux

Denim season.To ξέρουμε και τα σχέδια που βλέπεις είναι πολλά και για όλα τα γούστα.Ένα denim set με cargo παντελόνι και crop jacket συνδυάζεται με crop sporty top και basket hat.

Instagram @lookwis

Aν κρυώνεις φόρεσε την μίνι φούστα σου με πλεκτό και μπότες σε cool style.

Instagram @maralafontan

Aν ο καιρός ζεστάνει αρκετά βάλε το crop πουκάμισο σου με μάξι φούστα για ένα super style.

Instagram @mariaruizacuna

 

Αλλά αν δεν ζεστάνει ο  καιρός βάλε το πουκάμισο σου με ζιβάγκο από μέσα. Έχουμε λύσεις για όλες τις θερμοκρασίες.

Instagram @matildadjerf

Τα used jacket είναι τάση και αν όχι τώρα τότε πότε θα το βάλεις. Συνδύασε το με μάξι φούστα και λευκό πουκάμισο.

Instagram @monicaainleydlv

Τολμήσε το τζιν σορτάσκι σου στο πρώτο look της σεζόν με t shirt και west boots.

Instagram @paola.ambre

Mπορεις να κάνεις ενα preppy look να δείξει σέξι με net καλσόν, σορτσάκι και φούτερ με ροματνικό πουκάμισο παό μέσα. Φλατ μπότες για παπούτσι ειναι σούπερ εδώ.

Instagram @patriciasanes_

Οι καζάκες είναι ένα πολύ βολικό και στιλάτο styling tip για αυτό τον καιρό.Σε ζεσταίνουν ενώ δίηουν αμέσως ένα twist στο σύνολό σου.

Instagram @vassia_kostara

Αν πας εκδρομή τότε ένα ανδρικό πουκάμισο σε χαλαρό ύφος με καφέ υφασμάτινο παντελόνι είναι η τέλεια “στολή» για την εξόρμηση σου!

 

Read More

And More