Cozy συνδυασμοί για μετά τις γιορτές

 

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και όλοι λίγο-πολύ έχουμε ανάγκη από λίγο cocooning και αυτή η εποχή είναι η καταλληλότερη γι’ αυτό. Βεβαίως και η καραντίνα μας βοηθάει να μείνουμε σπίτι και να απολαύσουμε την θαλπωρή και την ζέστη, όμως υπάρχουν και κάποιες υποχρεώσεις που δεν σταματούν.

Η μόδα της φετινής σεζόν ευτυχώς, έχει κάνει στροφή σε άνετα και cozy σύνολα, εφόσον η πανδημία μας έχει αλλάξει την καθημερινότητα μας και τις περισσότερες μέρες, η φόρμες ή τα κολάν είναι τα βασικό μας look!

H νέα χρονιά όμως μας κάνει να θέλουμε να κάνουμε και μία νέα αρχή, ακόμη και στις ενδυματολογικές μας επιλογές. Τι και αν κάνει κρύο, ακόμη και τώρα που η διάθεση μας είναι γενικά στραμμένη προς το casual ύφος, εμείς θα παραμείνουμε στιλάτες και θα ανεβάσουμε την διάθεση μας γιατί έτσι πρέπει.

Cozy σύνολα με άποψη και αέρα Influencers για μετά τις γιορτές για να ξεκινήσει καλά το 2021!

@anoukyve

Λέμε ναι στις φόρμες εφόσον είναι η στολή μας για τώρα αλλά προσθέτουμε ένα all time classic πανωφόρι όπως η καμπαρντίνα και δίνουμε γαλλικό αέρα στην εμφάνιση μας.

@ariviere

Το κολάν παραμένει η πιο cozy επιλογη για τα look μας τώρα αλλά το κάνοημε update με μία tote bag και του αφαιρούμε το sporty ύφος με μία κίνηση.

@carodaur

Ένα χρωματιστό hoodie θα ανανεώσει τα καθιερωμένα black σύνολα σου και θα δώσει στην εμφάνιση ένα street style αέρα που θα σου αρέσει πολύ.

@carodaur

Τα τζιν δεν φεύγουν ποτέ από την λίστα με τα cozy κομμάτια και τώρα τον χειμώνα αγαπούν τα puffer jacket για ζέστη και άνεση.

@_jeanettemadsen_

Μία πλεκτή καζάκα θα ανανεώσει τα denim σύνολα σου και θα δώσει influencer look στην εμφάνιση σου. Δοκίμασε μία σε φαρδιά γραμμή.

@naaomiross

Neon χρώμα που θα ανεβάσει την διάθεση. Διάλεξε ένα hoodie ή ένα σετ φόρμες για να δώσεις cozy cool στιλ εύκολα και χωρίς να χάνεις την άνεση σου.

@nycbambi

Φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι σου με ένα college jacket και αρβιλακια. Συνδύασε 3 κομμάτια που ίσως έχεις στην ντουλάπα σου σε ένα cozy styling.

@nycbambi

H γκρι φόρμα έχει σχεδόν αντικαταστήσεις το μαύρο παντεόνι στα every day σύνολα μας και με ένα cozy jacket γίνειτα το look της εβδομάδας.

@wethepeoplestyle

Τα ζεστά μάλλινα πουλόβερ τώρα θα φορεθουν με κολάν κα ιμπότες σε cozy σύνολα που σίγουρα θα σου ανεβάσουν την διάθεση και στο στιλ.

@wethepeoplestyle

Βάλε ξανά το τζιν jacket στην ζωή σου και φόρεσε το με hoodie και κολάν στις βόλτες σου, αφήνοντας για λίγο τα προβλεπόμενα winter jacket στην ντουλάπα σου.

Read More

And More