H Jennifer Lawrence βρήκε το πιο σωστό top για να αντικαταστήσεις το λευκό φανελάκι στα φθινοπωρινά σου look

Μπορεί κάποιες από εμάς ακόμη να κάνουν διακοπές, αλλά η φθινοπωρινή μόδα έχει ήδη κάνει την εμφάνιση της, με trends σε μαγαζιά και street style, οπότε λογικό να σκέφτεσαι ήδη τι φοράς όταν… επιστρέψεις στην πόλη.

 

 

 Η Jennifer Lawrence μας δίνει ένα styling class, με την πρόσφατη εμφάνιση της και σίγουρα θα την αντιγράψεις. Η ηθοποιός έκανε μία  καλοκαιρινή βόλτα στο Upper West Side με τον σύζυγό της Cooke Maroney, με ένα το ντύσιμο ιδανικό για αυτό που λέμε… τέλος  σεζόν. Η Lawrence αντάλλαξε το αγαπημένο της tank top με ένα λευκό γιλέκο. Ολοκληρωσε το σύνολο της με χαλαρό μαύρο παντελόνι και σανδάλια και μας δίνει inspo για τα πρώτα fall outfits. Το γιλέκο είναι το τέλειο top για την μεταβατική περίοδο που ξεκινά μετά τις διακοπές δίνοντας σου λύσεις στο every day styling. Παίρνει την θέση που είχε το tank top και αυτό είναι πολύ βολικό!

 

To look της είναι  ταυτόχρονα πρακτικό και κομψό, κάτι που έχει καταλήξει να ορίζει σύγχρονο στιλ πόλης. Κράτησε μία oversized  δερμάτινη τσάντα της σε χακί χρώμα και με αυτό το στιλ έχει ένα look που μπορεί να λειτουργήσει άψογα όλη την ημέρα όταν επιστρέψεις από τις διακοπές σου.

Φωτογραφίες Splash

 

 

Read More

And More