Hoodie:Το key piece του καθημερινού styling που δεν χορταίνουμε να φοράμε  

Το hoodie έχει εδώ και πολλές σεζόν ξεφύγει από τον αυστηρα sporty χαρακτήρα που είχε και αποτελεί ένα fashion item με πολλές δυνατότητες! Το συνδυάζεις  κυριολεκτικά με όλα σου τα ρούχα και έχεις μοναδικά σύνολα που αποπνεουν coolness.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Photo by Claudio Lavenia/Getty Images

Aνήκει σε αυτή την κατηγορία ρούχων με  24hour χαρακτήρα και το φοράς τόσο σε περιστάσεις που δεν σε πολυναοιάζει με φόρμες ή με ένα τζιν για χαλαρές στιγμές το weekend αλλά και με sequin φούστα και slingbacks για party look!

Photo by Melodie Jeng/Getty Images

Τα φαρδιά φούτερ, με κουκούλα ή χωρίς, είναι pieces που όλες έχουμε και μπορούν με ένα δημιουργικό styling να μας ανανεώσουν το στιλ! Τα σχέδια που βρίσκουμε τώρα είναι πολλά! Με ιδιαίετερα prints, έντονα ή ουδέτερα χρώματα και διακοσμητικά στοιχεία! Τα αγαπημένα μας hoodies γίνονται η βάση για κάθε sporty ή casual στιλ!

 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Δεν είναι σίγουρα ένα  polished κομμάτι που μπορεί να φορέσει κάποιος σε ένα επίσημο κάλεσμα  αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συμπεριληφθεί σε πολλά άλλα city  σύνολα που είναι και κομψά και με άποψη!

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Photo by Valentina Frugiuele/Getty Images

 

@pinterest

Το hoodie είναι cozy είναι ευέλικτο και μας δίνει πολλές λύσεις στο καθημερινό ντύσιμο κάτι που του δίνει υψηλή θέση στα key pieces της ντουλάπα μας!

Read More

And More