Kαιρός για γούνα! Στιλάτα street style με το πανωφόρι που χρειάζεσαι τώρα

Η γούνα είναι πλέον μια ισχυρή τάση που δεν λείπει από τα χειμερινά trends των τελευταίων χρόνων. Δεν είναι το πανωφόρι που θα σε συνοδεύσει στις glam εμφανίσεις σου, στα πάρτι ή σε formal περιστάσεις μόνο, η γούνα έχει κατακτήσει έδαφος και εντάσσεται σε κάθε εμφάνιση από το πρώι με τις φόρμες μας και τα τζιν μας.

Τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να σε ζεστάνει τόσο όσο μια γούνα. Ειδικά τώρα που ο καιρός είναι πολύ κρύος, είναι η καλύτερη περίσταση για να την υιοθετήσεις. Προσοχή, γιατί το πανωφόρι αυτό μπορεί να μετατρέψει ένα look από «classy» σε «trashy» αν δεν το συνδυάσεις σωστά. Πάμε να δούμε πως την φοράνε τα πιο στιλάτα κορίτσια στα street style και να πάρουμε ιδέες για σύνολα με την αγαπημένη μας γούνα -οικολογική φυσικά!

@aninebing

Συνδύασε μία γούνα με το μάλλινο ανδρικό σου παντελόνι και ankle boots σε ένα office σύνολο που θα σε προστατέψει και από το κρύο.

@tineadreaa

Τα σκούρα χρώματα δίνουν σοφιστικέ ύφος στο σύνολό σου. Φόρεσε το ανδρικό σου παντελόνι με αρβιλάκια, ζιβάγκο και γούνα -όλα σε dark colors.

@tineadreaa

Mία λευκή γούνα δίνει φως στα χειμερινά σου σύνολα και πλέον υπάρχουν πολλά σχέδια με leather details και πολλά μήκη. Τα μαντήλια στα μαλλιά θα δώσουν extra style σε ένα τέτοιο σύνολο.

@naaomiross

Πολλές γούνες κλείνουν πλέον με φερμουάρ και έχουν το σχήμα ενός extra long jacket που φοριούνται όλη μέρα όπως και τα puffer jacket με άνετα φλατ μποτάκια.

@dimodaaa

Φέτος τα patchwork είναι μόδα και στις γούνες και αντί για boho συνδυασμούς τις είδαμε στα street style με αυστηρές γραμμές, midi φούστες και ζιβάγκο.

@dimodaaa

Το καφέ χρώμα πάντα δίνει elegant ύφος στο ντύσιμο ειδικά αν συνδυάσει πολλές αποχρώσεις του και ολοκληρώσεις με μία καφέ γούνα είσαι πολύ στιλάτη.

@dimodaaa

Μία γούνα σε έντονο χρώμα και μάξι γραμμή, αλλάζει ύφος με τζιν και sneakers αρκεί να μην μπλέξεις πολλά χρώματα μαζί και να κρατήσεις μία στιλάτη σχετικά μονοχρωμία.

@_jeanettemadsen_

Το λεοπάρ είναι αγαπημένο print για γούνα και σίγουρα σου έρχονται στο μυαλό οι ηρωίδες του Χίτσκοκ. Πλέον φοριέται με τζιν και flat shoes όλη μέρα στην πόλη για τις δουλειές σου.

@carodaur

Τα teddy coat έχουν κατακτήσει τα κορίτσια της μόδας εδώ και αρκετές σεζόν και είναι από τα πανωφόρια που σε αγκαλιάζουν τόσο ζεστά που δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο.

@wethepeoplestyle

Χρώμα στις γούνες ήταν τάση στα 70s. Αν βρεις μία τέτοια γούνα στην ντουλάπα της μαμά σου τότε φόρεσέ την με την φόρμα σου τώρα και αρβιλάκια για βόλτες με… χρώμα μέσα στον χειμώνα.

Read More

And More