Kαλεσμένη σε γάμο: Κομψές επιλογές για να σε χρίσουν την πιο καλοντυμένη

Μπαίνουμε στο Σεπτέμβριο μαζί με αυτόν ξεκινά επίσημα και η wedding season. Μετά τους καλοκαιρινούς γάμους ο μήνας αυτός, είναι από αυτούς που πολλά ζευγάρια επιλέγουν για να παντρευτούν.

Και το αιώνιο πρόβλημα βρίσκεται μπροστά μας ξανά: και τώρα τι φοράμε;  

Οι επιλογές που μπορείς να κάνεις ποικίλουν αρκετά, παρόλα αυτά ξεκινάμε με το βασικό στοιχείο μιας επιτυχημένης εμφάνισης που είναι η άνεση και η αυτοπεποίθηση, δηλαδή  ό,τι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις να σε κάνει να νιώθεις όμορφη.

Φορέματα,  ολόσωμες φόρμες και φούστες, ψηλόμεσες παντελόνες και twin sets είναι όλα πολύ κομψές επιλογές. Πέδιλα, γόβες, mules, είναι σωστές επιλογές για παπούτσια ενώ  όμορφα κοσμήματα και clutches ολοκληρώνουν με στιλ τα wedding looks σου.

Ο Σεπτέμβρης και η μεταβατική περίοδος έχουν πολλές φορές απρόβλεπτο καιρό, σε πανωφόρι ένα σακάκι ριγμένο στους ώμους ή μία εσάρπα τώρα είναι ΟΚ!

Πάμε να δούμε μαζί ένα απολαυστικό αφιέρωμα με πολλά σχέδια, κλασικές γραμμές, ρομαντικά φορέματα, τολμηρά χρώματα, ποικιλία υφασμάτων και prints είναι όλα στο παιχνίδι και θα σου δώσουν ατελείωτη έμπνευση για να είσαι η πιο καλοντυμένη καλεσμένη.

Εnjoy!

 

@alexiiak

@alexiiak

@bearuma

@chloelecareux

@clairerose

@clairerose

@hoskelsa

@katken84

@mariadeloard

@dashakos

@pinterest

@selinyagcioglu

@fayskorda

@sofiaruutu

@tesshell

@jennymwalton

 

 

 

 

Read More

And More