Kate Middleton: Mε σύνολο που είναι η επιτομή του casual chic

H Κέιτ Μίντλετον έχει ένα διαχρονικά κομψό στιλ, αλλά αναμφισβήτητα έχει ανεβάσει τον πήχη από τότε που ανέλαβε τον νέο της βασιλικό τίτλο—Πριγκίπισσα της Ουαλίας—μετά τον θάνατο της Βασίλισσας τον Σεπτέμβριο. Είναι μοναδική στο να φοράει ξανά και ξανά κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα της και να δημιουργεί υπέροχα σύνολα που αποτελούν έμπνευση. Σε πρόσφατη λοιπόν εμφάνιση της  η Kate επέλεξε ένα οutfit που αποτελεί την επιτομή του casual chic!

Φωτογραφίες Reuters

 Φόρεσε ένα καμηλό παλτό Max & Co, το οποίο είχε φορέσει στο παρελθόν μόλις πριν από μερικές εβδομάδες ενώ βρισκόταν στο Scarborough και το συνδύασε με ένα κίτρινο πουά φόρεμα LK Bennett σε μπλέ και κίτρινο, αναφορά στην σημαία της Ουκρανίας εφόσον επισκέφτηκε το Reading Ukrainian Community Centre στο Λονδίνο.

 

 

 

Το καμηλό παλτό αλλά και τα πουά αποτελούν στοιχεία βασικά μίας chic γκαρνταρόμπας και η Μiddelton τα ένωσε σε έναν υπέροχο συνδυασμό που αξίζει να δοκιμάσεις εσύ.

 

Αν και κάνει  ανεπαίσθητες αλλαγές στην γκαρνταρόμπα της τους τελευταίους μήνες, η Middleotn έχει ένα μυστικό που κάνει την διαφορά στον ντύσιμο της: διαχρονικά ρούχα συνδυασμένα   προσεκτικά ώστε να στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα!

Read More

And More