Layering: To στιλ που πρέπει να έχει η βαλίτσα σου αυτό το τριήμερο

Το πρώτο 3ήμερο μετά το καλοκαίρι είναι εδώ και κάποιες από εμάς θα κάνουν αποδράσεις σε κοντινούς η μακρινούς προορισμούς. Ο καιρός είναι αρκετά καλός για την εποχή παραπάνω ζεστός από ότι συνήθως οπότε το τι φοράς τώρα είναι ένα ζήτημα. Δεν μπορείς να μείνεις με το καλοκαιρινό σου στιλ αλλά σίγουρα είναι νωρίς για το πολύ χειμερινό!

Αυτή λοιπόν την μεταβατική περίοδο το layering είναι η λύση! Φοράς κάποια κομμάτια το ενα πάνω από το άλλο και ανάλογα τις…διαθέσεις του καιρού αφαιρείς κάνοντας το σύνολο σου λιγότερο ζεστό!

Πάρε μαζί σου πουκάμισα t-shirt, ελαφριά πουλόβερ και season jacket και κάνε τους συνδυασμούς που θα σου προσφέρουν άνεση και στιλ!

Instagram @styleandthebeach

Ένα φανελάκι με ένα πουκάμισο και ένα σακάκι από πάνω θα γίνει η «στολή» σου αυτό το ΣΚ. Αν κρυώνεις το αφήνεις έτσι αλλιώς αφαιρείς κομμάτια για να γίνει πιο ανάλαφρο το στιλ σου.

Instagram @annabelrosendahl

Τα hoodie που έχουν φερμουάρ είναι απαραίτητα για αυτή την μεταβατική περίοδο και για να δημιουργήσεις ένα σωστό layering.Tα συνδυάζεις με t-shirt και army jacket και έχεις ξεμπερδέψει με τις…διαθέσεις του καιρού!

Instagram @emilisindlev

Συνδύασε ένα t-shirt ή ένα πουκάμισο με polo και denim jacket κάνοντας το layering που θυμίζει πολύ preppy style που είναι και μεγάλη τάση.

Instagram @linda.sza

Φόρεσε ένα t-shir με ένα πλεκτό και σακάκι, αν ο καιρό αλλάξει βάλε το πλεκτό στους ώμους και είσαι τέλεια για βόλτα.

Instagram @selintufanoglu

Η καμπαρντίνα είναι το season πανωφόρι που τώρα φοράς περισσότερο, ένα σωστό layering θα της δώσει 24hour style και το φανελάκι μαζί με του πουκάμισο είναι στα must!

Instagram @@selintufanoglu

Φόρεσε ένα top με σακάκι και από πάνω ένα ζεστό πανωφόρι, αν κάνει αργότερα ζέστη βγάζει το πανωφόρι και μένεις με το στιλάτο σακάκι σου.

Instagram @selintufanoglu

Αυτός ο συνδυασμός είναι εύκολος και πολύ πρακτικός, σακάκι με πουκάμισο και t-shirt, έτοιμη για όλα τα καιρικά φαινόμενα.

Instagram @selinyagcioglu

To ζεστό σου φούτερ που έχει φερμουάρ το φοράς με μπλουζάκι και από πάνω βάζεις και ένα πιο ζεστό πανωφόρι, αν όλα αυτά έχουν και neutral αποχρώσεις τότε είναι so stylish.

Instagram @sonialyson

Tα  πιο ζεστά πουλόβερ μπορείς να τα βάλεις στους ώμους πάνω από το jacket και όταν κανει κρύο να τα προσθέσεις στο look σου.

Instagram @styleandthebeach

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το γιλέκο σε ένα layering αυτή την εποχή, με φανελάκι από μέσα και ένα season jacket που θα δημιουργήσει ένα fall look.

 

 

Read More

And More