Mαύρο παλτό: To πιο διαχρονικό πανωφόρι της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας

Αν σε ρωτούσε κάποιος ποιο είναι το πιο διαχρονικό κομμάτι της χειμερινής σου ντουλάπας, τι θα απαντούσες; Εμείς θα απαντούσαμε το μαύρο παλτό. Δεν συμφωνείς; Όσα χρόνια κι αν περάσουν, είναι εκεί, στο πλευρό μας και μας συνοδεύει σε κάθε μας έξοδο, πρωί ή βράδυ. Το μαύρο παλτό έχει αυτήν την μαγική ιδιότητα να συνδυάζεται τέλεια με sneakers, γόβες, ankle boots, μπότες, και να προσαρμόζεται τέλεια στα παντελόνια, στις φούστες, στα φορέματα. Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι μιλάμε για τον ιδανικό σύντροφο του χειμώνα που μπορεί να ολοκληρώσει με τεράστια επιτυχία κάθε look.

Το μαύρο παλτό πέρα από τον χρηστικό του χαρακτήρα και το γεγονός ότι μας διατηρεί ζεστές και νιώθουμε cozy μέσα σε αυτό, μπορεί με μια απλή κίνηση να δώσει ένα ξεχωριστό attitude στην εμφάνισή μας, ολοκληρώνοντας με επιτυχία φέρνοντας την ισορροπία ή να προσθέτοντας μια ιδιαίτερη πινελιά.

Φέτος έχει ξανά την τιμητική του, με τις φόρμες και τα casual σύνολα που φοράμε συνήθως να απαιτούν από πάνω το κλασικό αγαπημένο μας μαύρο παλτό! Ας ρίξουμε μία ματιά σε στιλάτα σύνολα με το κομμάτι που όλε ς έχουμε και σίγουρα θα φορέσουμε ξανά και ξανά και αυτή την σεζόν!

@chamillecharierre

Ένα πολύ ωραίο tip για το μαύρο σου παλτό είναι αντί για ζώνη να του προσθέσεις μία ωραίο belt bag και να του δώσεις street style look με μία κίνηση.

@mvb

Φέτος τα πλεκτά φορέματα είναι must και τι πιο στιλάτο από ένα ωραίο μαύρο παλτό και loafers για τις ηλιόλουστες χειμερινές μέρες.

@anoukyve

Αντί για φουλάρια ή blanket scarf τα it gitls φοράνε ένα πουλόβερ πάνω από το παλτό τους φέτος.

@monikh

Μια μεγάλη belt bag φοριέται cross body με το μαύρο σου παλτό και έχει ένα στιλάτα urban look.

@mvb

Kλαδικά αγαπημένα, sneakers και μαύρο παντελόνι για όλη μέρα κάθε μέρα μαζί με το μαύρο σου παλτό.

@pernilleteisbaek

Το φετινό αξεσουάρ που είναι must και θα φορέσεις και με το μαύρο σου παλτό είναι το baseball hat.

@aylin_koenig

Πάνω από πλεκτά σύνολα ή και τις φόρμες σου το παλτό σου θα γίνει το πιο σωστό πανωφόρι.

@anoukyve

Τα wrap μαύρα παλτό τυλίγουν τέλεια το σώμα και δίνουν πολύ ωραίο σχήμα στην σιλουέτα σου.

@_jeanettemadsen_

Συνδύασε  το παλτό σου με leather παντελόνι και sneakers  ανανεώνοντας το κομμάτι αυτό με μία κίνηση.

 

 

 

Read More

And More