Shirt dress: Αυτό το φόρεμα είναι τόσο βολικό αλλά και εκλεπτυσμένο που δεν φεύγει ποτέ από τα ανοιξιάτικα must!

Αν ρωτήσεις μία fashion expert ποιο φόρεμα ταιριάζει σε όλες μας ανεξαρτήτως κιλών και ηλικίας τότε η απάντηση θα ήταν: Shirt dress.Αυτό το φόρεμα που μοιάζει με πουκάμισο αλλά είναι φόρεμα και αυτή την εποχή θα το δεις πολυ στο streest style αποτελεί ένα σχέδιο κομψό και βολικό μαζί.

Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images

 

Photo by Streetstyleshooters/Getty Images

Τα βασικό του χαρακτηριστικό είναι η  λειτουργικότητα και η πρακτικότητα, καθώς μπορεί να φαίνεται basic, όμως στην πραγματικότητα μπορεί να γίνει τολμηρό και πολύ fashionable αρκεί να το φορέσεις σωστά.

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

 

Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images

 

Photo by Claudio Lavenia/Getty Images

Το shirt dress είναι ένα fashion item που φοράς σε 24hour style από το πρωί στο γραφείο σου, μετά για ποτό, αλλά και σε ένα κάλεσμα. Είναι δηλαδή ένα κομμάτι στην ντουλάπα σου που αξίζει να το έχεις γιατί πολύ απλά το φοράς στο repeat.

 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images

Παρόλο που το συνηθισμένο του μήκος είναι το midi τα τελευταία χρόνια, τα mini shirt dress που μοιάζουν με oversized πουκάμισα είναι huge trend και οι fashionistas τα φοράνε συχνά με ζώνη. Το shirt dress δεν φεύγει ποτέ από τα trends.Aρα μιλάμε για το  φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Photo by Claudio Lavenia/Getty Images)

 

Getty Images

Photo by Valentina Frugiuele/Getty Images

Stylish,  σοφιστικέ και κομψό, το shirt dress είναι ένας πραγματικός χαμαιλέον του στυλ!Aν λοιπόν αναζητάς το κομμάτι μπαλαντέρ για τις  καθημερινές εμφανίσεις, τότε το shirt dress είναι αυτό που χρειάζεσαι και οι παραπάνω επιλογές σίγουρα θα σε πείσουν!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164