Tζιν παντελόνι: Mε αυτά τα στιλάτα top το συνδυάζουν τώρα οι influencers!

Το αγαπημένο μας τζιν είναι αναπόσπαστο στοιχείο του στιλ μας, ενώ είναι τόσο ευέλικτο, με την δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε κάτι μοναδικό κάθε φορά. Μάλιστα, υπάρχουν τόσα διαφορετικά σχέδια στα τζιν που μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας, με βάση τον σωματότυπο σας. Ορισμένα είναι ψηλοκάβαλα, άλλα χαμηλοκάβαλα, κάποια είναι skinny, δηλαδή εφαρμοστά, αλλά υπάρχουν και εκείνα που είναι φαρδιά, έχουμε τα boyfriend ή τα καμπάνα πάρα πολλές επιλογές και πολλές ιδέες.

Το κομμάτι αυτό σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις διαφορετικά σύνολα και να ξεχωρίζεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι τάσεις ανακυκλώνονται, και το τζιν παραμένει πάντα στα κορυφαία trends οπότε ας κρατήσουμε το αγαπημένο μας παντελόνι και να δούμε… τα top που θα το απογειώσουν φέτος!

Και αυτήν τη σεζόν θα φορέσουμε το τζιν λοιπόν πολύ και θέλουμε να είμαστε λίγο διαφορετικές άρα θα κρατήσουμε το κλασικό αυτό κομμάτι και θα δούμε με τι το φοράνε τώρα οι influencers!

@aylin_koenig

Τop που έχει αρκετά παρτούς ώμους σε τέλεια γήινη απόχρωση, που τονίζει το μπλε του τζιν και συνδυάζεται άψογα με δερμάτινο πανωφόρι και loafers.

@camillecharriere

 Το camel west top, που έχει κρόσσια θα γίνει το νέο αγαπημένο μας για το τζιν μας ενώ δεν θα το συνδυάσεις με ένα ανάλογο παπούτσι, αλλά με φλατ μεταλιζέ μπαλαρίνες που θα δώσουν stylish αποτέλεσμα.

@darjabarannik

Το μάλλινο μακρυμάνικο polo σου που τώρα είναι η τέλεια εποχή για να το φορέσεις, θα γίνει το ζεστό top που θα συνδυάσεις το τζιν σου τώρα με χρυσά κοσμήματα και λέοπαρ πέδιλα για νέο styling που θα σε ανανεώσει.

@emilisindlev

Το κλασικό τζιν παντελόνι θέλει ένα εντυπωσιακό off shoulder top που θα δώσει νέο άερα στο κλασικό αυτό κομμάτι με τον καλύτερο τρόπο! Εμφάνιση για πολλά like.

@tesshell

Το ρομαντικό λευκό top με τον μεγάλο γιακά είναι η απόλυτη τάση και ναι είναι αυτό που θα μεταμορφώσει το τζιν σου, ενώ τα mules και η λέοπαρ τσάντα θα είναι τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν άψογα το σύνολο.

@_jeanettemadsen_

Το πλεκτό bustier μαζί με την ίδια του ζακέτα θα γίνει άψογο top για το σκούρο τζιν παντελόνι σου ενώ τα sneakers δίνουν στο στιλ αυτό το effortless στοιχείο που χρειάζεται.

@vikyandthekid

Οι καζάκες φέτος κάνουν δυναμικό comeback και σίγουρα θα τις συνδυάσεις με το τζιν σου. Διάλεξε μία με τέλειο χρώμα όπως ροζ και συνδύασε το με candy shoes.

@lucywilliams02

To vintage πουκάμισο που θα βρεις στην ντουλάπα της… μαμάς σου θα γίνει το αγαπημένο σου top για το ψηλόμεσο τζιν σου. Θα το ανανεώσεις με μία κίνηση και χωρίς να χαλάσεις καθόλου χρήματα.

@waityouneedthis

Το πλεκτό με τον έναν ώμο θα απογειώσει το κλασικό σου τζιν. Δοκίμασε έντονα χρώματα που κάνουν αντίθεση με το μπλε όπως κίτρινο και συνδύασε και camel αξεσουάρ για chic αποτέλεσμα.

 

Read More

And More