Αξεσουάρ που θα ανανεώσουν με στιλάτο τρόπο τα σύνολα σου

Τα αξεσουάρ πάντα δυναμώνουν το σύνολο. Αν τα συνδυάσεις σωστά τότε μπορείς να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου. Συνήθως έχουν καλό κόστος έτσι δεν το σκέφτεσαι να προβείς σε κάποια αγορά καθώς πλέον βρίσκεις καπέλα τσάντες ζώνες κοσμήματα σε πολύ καλές τιμές και με τέλειοι στιλ χωρίς να δώσεις μία περιουσία.

Ναι για αυτά τα αξεσουάρ μιλάμε σήμερα, αυτά τα μικρά καθημερινά που αν τα βάλεις τότε μπορείς να αλλάξεις ένα σύνολο με μία κίνηση.

Μπορείς να δεις το αφιέρωμα μας και να ανοίξεις την δική σου ντουλάπα ώστε να ξαναβγάλεις έξω αξεσουάρ που θα σου φανούν τώρα χρήσιμα ή να κάνεις την πρώτη σου λίστα με κομμάτια που θα αποκτήσεις χωρίς μεγάλα έξοδά αλλά θα χαρείς πού από εδώ κα πέρα!

@aninebing

Καιρός για γυαλιά, αλλά τι γυαλιά, εντυπωσιακά με χρώμα ή λεύκα για να δώσουν άλλο αέρα στην εμφάνιση σου.

@anoukyve

Ένα καπέλο του baseball που είναι μεγάλη τάση φέτος και σίγουρα θα ανανεώσει με μία κίνηση basic look σου.

@jannasireac

Kολιέ και δαχτυλίδια που θυμίζουν δεκαετία 90, ήδη η Gigi Hadid και η Dua Lipa τα φοράνε συνέχεια, καιρός να τα δοκιμάζεις και εσύ.

@blancamiro

 

Ηair clips με logo από μεγάλους οίκους, θα στολίσουν τα μαλλιά σου με…υπογραφή!

@tineandraa

Ένα μαντήλι στο λαιμό δεμένο σφιχτά θα δώσει σοφιστικέ ύφος στην εμφάνιση σου και ναι αν κάνει κρύο θα σε προστατέψει το βραδάκι.

@leoniehanne

Οι belt bags δίνουν φέτος την θέση τους στις bottle bags που οι οίκοι σχεδίασαν και έφερνα στον χάρτη με τα μεγαλύτερα trends.

Zώνες που θα αλλάξουν τα παλιά σου ρούχα και θα ανανεώσουν την σιλουέτα σου.

Κράτησε τσάντες από καμβά και φόρεσε λευκά παπούτσια, δώσε αέρα ανοιξιάτικο στην εμφάνιση σου όπως προστάζει η εποχή.

@wethepeoplestyle

Βasket hats και ψάθινες τσάντες θα συνοδεύσουν τα αέρινα φορέματα σου και τα σανδάλια σου, στις βόλτες σου στην πόλη τώρα.

 

@chiaraferragni

Πολλά χρυσά κοσμήματα στα χέρια στο λαιμό αλλά και σκουλαρίκια θα φωτίζουν την εμφάνιση σου και θα ολοκληρώσουν με στιλ μονόχρωμα ή εμπριμέ look.

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More