Άνετο παντελόνι: To κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο αυτή την εποχή

Τα πρώτα φθινοπωρινά σύνολα θέλουν basic κομμάτια και neutral αποχρώσεις. Έτσι η μεταβατική περίοδος από τα καλοκαιρινά στα πιο χειμερινά θα γίνει με safe looks. Tα παντελόνια είναι σίγουρα πρώτα στην λίστα μας το φθινόπωρο, όπως τα φορέματα την άνοιξη και τα σορτσάκια το καλοκαίρι. Άνετα και στιλάτα αποτελούν ένα item που φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ δίνοντας αυτό το effortless ύφος που απαιτεί η καθημερινότητα μας.

Ας δούμε μαζί μερικά στιλάτα σύνολα με άνετα παντελόνια και οργάνωσε τα δικά σου every day look με αυτό το κομμάτι κλειδί.

@emmahill

Τα γήινα χρώματα σε άνετα παντελόνια και φανελάκια θα δημιουργήσουν μία σωστή βάση ενώ από πάνω ένα λευκό πουκάμισο θα ολοκληρώσει τέλει αυτό το φθινοπωρινό σου look.

@emmahill

Το άνετο μαύρο παντελόνι συνδυάζεται τώρα με μαρινίερα και sneakers για καθημερνή κομψότητα μέσα στην πόλη.

@stepofstyle

Τα μπεζ ψηλομεσα άνετα παντελόνια φοριούνται με λεπτά πλεκτά και δίνουν σοφιστικέ ύφος στην μέρα σου.

@anoukyve

Ο απόλυτος συνδυασμός αυτή την στιγμή, άνετο παντελόνι με γιλέκο για στιλ και άενση σε ένα look.

@anoukyve

Tα sneakers oολοκληρώνουν με cool ύφος τα σύνολα με τα παντελόνια σε άνετη γραμμή ενώ σου δίνουν ελευθερία κινήσεων όλη μέρα.

Δώσε twist σε ένα μονόχρωμο σύνολο με παντελόνι βάζοντας flat shoes με άποψη, mules είναι μία πολύ στιλάτη λύση.

@lydiajanetomlinson

Τα crop top είναι ψηλά ακόμη στις προτιμήσεις μας και τώρα συνδυάζονται τέλεια με φαρδιά παντελόνια και σακάκι για τα πρώτα κρύα.

@pernilleteisbaek

Εκτός από τα μονόχρωμα παντελονια ψηλά στα must have είναι τα καρό που θα δώσουν με μία κίνηση φθινοπωρινό ύφος στο look σου.

 

 

 

Read More

And More