Ανοιξιάτικα φορέματα: Kαιρός να φορέσεις ξανά το πιο θηλυκό κομμάτι της ντουλάπας σου

Άνοιξη! Η περίοδος που μπορεί κάθε φόρεμα να φορεθεί ξανά εφόσον πια το καλσόν είναι αχρείαστο, το layering δεν είναι απαραίτητο, τα ανοιξιάτικα παπούτσια σιγά σιγά δίνουν την θέση τους στα χειμερινά και εσύ επιτέλους αλλάζεις λίγο διάθεση και θες κάτι πιο θηλυκό στην εμφάνισή σου.

Φόρμες, παντελόνια, κολάν ήταν τα βασικά μας ρούχα για την καραντίνα. Μία καραντίνα που δεν έχει ακόμη σταματήσει, αλλά όσο ο καιρός αλλάζει θα αλλάξουμε και εμείς λίγο, για να αφήσουμε πίσω μας αυτήν την πολύ δύσκολη χρονιά. Φορέματα λοιπόν, με χρώμα, με λουλούδια, με διάφορα μήκη και διάφορα σχέδια, θα γίνουν τώρα το ρούχο που θα φορέσουμε και θα ανανεωθούμε.

Σίγουρα μπορείς να κάνεις μία νέα αγορά, αλλά όλες έχουμε στην ντουλάπα μας ένα φόρεμα που μπορούμε να φορέσουμε ξανά και ξανά, είτε χωρίς πανωφόρι αν ο καιρός το επιτρέπει ή με ένα ανοιξιάτικο ελαφρύ jacket. Ας δούμε ωραία ανοιξιάτικα look με φόρεμα και ας εμπνευστούμε για την επόμενη εμφάνισή μας φορώντας το πιο θηλυκό κομμάτι της ντουλάπας μας.

@rouje

Τα mini επιστρέφουν φέτος και εσύ μπορείς σιγά σιγά να βάλεις κάποια φορέματα σε αυτό το μήκος με μποτάκια ή με sneakers. Διάλεξε ένα με λουλούδια και μακρύ μανίκι για τώρα.

@wethepeoplestyle

Το ροζ θα είναι το χρώμα της σεζόν και βεβαίως δεν λείπει από τα ανοιξιάτικα φορέματά σου που τώρα το φοράς με μποτάκια.

@dimodaaa

To maxi καλοκαιρινό φόρεμά σου μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ελαφρύ πλεκτό από πάνω και να το χαρείς ακόμη και αν κάνει λίγο κρύο ακόμη.

@dimodaaa

Loose γραμμές στα φορέματα αυτήν την εποχή δίνουν σοφιστικέ ύφος στην εμφάνιση και …καλύπτουν ότι δεν θέλεις να φαίνεται.

@dimodaaa

Τα λουλούδια παραμένον ψηλά στα prints της άνοιξη και τα φορέματα δεν θα έλειπαν από αυτή την λίστα που θα τα φορέσεις με λευκά μποτάκια δίνοντάς τους spring mood.

@zinafashionvibe

leopard είναι πάντα στην μόδα και στα φορέματα δίνουν μία sexy αίσθηση αν θες να κάνεις την διαφορά.

@blancamiro

Πλεκτά φορέματα με ελαφριά πανωφόρια είναι μία πρόταση για τις καθημερινές σου ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

@wethepeoplestyle

Το γαλάζιο χρώμα πάντα δίνει μία εκλεπτυσμένη αίσθηση στο ντύσιμο και μας αρέσει πολύ σε φόρεμα αυτή την εποχή, ειδικά αν είναι πλεκτό.

@alexachungh

Ένα ρομαντικό λευκό φόρεμα φοριέται την Άνοιξη με light παλτό και μποτάκια σε brit style όπως η Alexa Chung.

@jeannedamas

Το πουά φόρεμα είναι λατρεία στην Γαλλία. Διάλεξε ένα σε vintage style όπως η Jeanne Damas και φόρεσέ το όλο τον χρόνο!

Read More

And More