Αυτά είναι τα must καλοκαιρινά χρώματα που φοράνε ήδη οι influencers

Το καλοκαίρι ξεχωρίζει για τα χρώματα και για τη διάθεση που όλες έχουμε να φοράμε ρούχα με λαμπερές αποχρώσεις, αφήνοντας πίσω μας τους σκούρους συνδυασμούς που μας βολεύουν όλον τον χειμώνα. Ένας λόγος παραπάνω φέτος, που έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη την αισιοδοξία μιας και αυτό θα είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι.

Η μετάβαση από τα χειμερινά ξεκινάει σιγά σιγά με τα ανοιξιάτικα pastel look, που φέτος λόγω καραντίνας δεν φορέσαμε, αλλά από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την δυνατότητα να επιστρέψουμε σταδιακά στην καθημερινότητα μας, αφήνοντας πίσω τα stay home σύνολα και φορώντας καλοκαιρινά ρούχα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όπως το Pantone Institute, τα έντονα και φωτεινά χρώματα θα έχουν εξέχουσα θέση στην γυναικεία ντουλάπα της καλοκαιρινής σεζόν, αλλά θα φορεθούν εξίσου και κάποιες σκούρες, κλασικές αποχρώσεις.

Πλέον στην αναζήτηση έμπνευσης και ενημέρωσης όλες ακολουθούμε κάποιες influencers και ανακαλύπτουμε τα trends και μέσα από την δική τους ματιά.

Τα χρώματα έχουν ήδη μπει στη ζωή των influencer και post με colorful σύνολα υπάρχουν ήδη στις σελίδες τους. Ας δούμε λοιπόν τι προτείνουν, τι επιλέγουν και τι πρέπει να έχουμε σίγουρα στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα σε χρώμα!

@carodaur

Το φλογερό κόκκινο ήταν μια από τις αποχρώσεις που έδειξαν πολλοί οίκοι στα catwalks. Η ισορροπία μεταξύ στο δυναμισμό και τη ζωντάνια του συγκεκριμένου κόκκινου τόνου το κάνει ιδανικό για όλες μας. Ιδανικό για επίσημες και βραδινές εμφανίσεις. Πρόκειται για ένα πραγματικό κόκκινο χρώμα που κολακεύει τους περισσότερους τόνους επιδερμίδας και αποπνέει αυτοπεποίθηση, χωρίς να είναι υπερβολικά έντονο δημιουργώντας αξέχαστες εμφανίσεις.

@wethepeoplestyle

To φούξια έχει μία ιδιαίτερη θέση στην ντουλάπα των influecners και σίγουρα το αγαπούν σε παντελόνι συνδυασμένο με t-shirt και λευκά mules. H επιλογή ενός τόσο έντονου χρώματος ενδείκνυται σε bottom κομμάτια και είναι ο πιο safe τρόπος να το συνδυάσεις αυτό το καλοκαίρι.

@monikh

Πράσινο παντού. Διάλεξε μία απόχρωση που σου ταιριάζει στο δέρμα και ανακάλυψε το χρώμα αυτό για τα καλοκαιρινά σου φορέματα ή top! Αλλά αυτή τη φορά η σκιά είναι πολύ πιο σκοτεινή, πιο πλούσια και ποώδης. Συνδυάζεται όμορφα με μια πληθώρα χρωμάτων και βεβαίως είναι τάση και στα μαγιό.

@styleheroine

Από τα κορυφαία χρώματα της σεζόν είναι και το μωβ. Οι διάσημοι οίκοι μόδας μας παρουσίασαν τον γλυκό αυτό τόνο του μωβ, γνωστό και ως Grape Compote, ως ένα από τα top χρώματα για κομψά φορέματα, όπως της φωτογραφίας αλλά και παντελόνια. Συνδυάζεται εκπληκτικά με τις ροζ αποχρώσεις και αξίζει να το δοκιμάσεις φέτος.

@chiaraferragni

Πιο τολμηρή η Ferragini επιλέγει neon απόχρωση σε ένα αποκαλυπτικό mini φόρεμα. Τα neon είναι μεγάλη τάση αλλά θέλουν προσοχή αφού απαιτούν minimal styling για να μην θυμίζουν παλιομοδίτικα 80s. Δοκίμασε τα σε top που έχουν απλή γραμμή και συνδύασέ τα με λευκά κομμάτια.

@leonihanne

Aυτή η γαλάζια απόχρωση δείχνει ακόμη πιο κομψή όταν συνδυάζεται με έντονα χρώματα όπως ροζ.Είναι τέλεια σε κουστούμι, σε φόρεμα ή φούστα και σίγουρα θα δώσει αρκετό χρώμα στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα.

@erikabordin

Κλασικές αποχρώσεις όπως το καφέ δεν λείπουν από την καλοκαιρινή παλέτα και δίνουν σοφιστικέ ύφος στο look σου με μία κίνηση. Ιδανικό χρώμα για πουκάμισα και tank φρέματα που θα χαρείς και στην πόλη όσο και στο νησί.

@karodall

Aπό τα κορυφαία χρώματα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 δεν θα μπορούσε να λείπει το χρώμα της χρονιάς που δεν είναι άλλο από το Classic Blue. Ο κλασικός αυτός και βαθύς μπλε τόνος δίνει αμέσως μία πολυτελή κομψότητα στην εμφάνιση σου.

@blancamiro

Υποτονικό κίτρινο, αλλά εξίσου κομψό είναι από τα βασικά  χρώματα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 και λέγεται Sunlight. Αποτελεί μια όμορφη πρόταση για τη σεζόν. Συνδυάζεται υπέροχα με τις έντονες αποχρώσεις της εποχής δίνοντας το σωστό city look που θες για φέτος.

@_jeanettemadsen_

H απόχρωση του φιστικιού έκανε την εμφάνιση της από πέρσι στα catwalks και φέτος μονοπωλεί ξανά τα χρωματιστά ρομανικά φορέματα που ήδη υπάρχουν στα καταστήματα. Συνδυάζεται τέλεια με το κίτρινο που αναφέραμε πιο πάνω αλλά και όλες τις αποχρώσεις του ροζ.

@helenhostalen

Αυτή η απόχρωση της τερακότας δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και προσδίδει πάντα μία jet setter αίσθηση στην εμφάνιση. Σε φόρεμα ή παντελόνι είναι μοναδική επιλογή για το καλοκαίρι αν και εγώ την λατρεύω και σε μαγιό. Δοκίμασε την.

Read More

And More