Αυτό το ΣΚ παίρνουμε ιδέες για casual ντύσιμο από τα it girls

Ο καιρός φτιάχνει, τα μέτρα σιγά σιγά χαλαρώνουν και η διάθεση μας αλλάζει μέρα με την μέρα. Άνοιξη, καιρός για ανανέωση. Μετά από ένα χρόνο μέσα σίγουρα θες και εσύ μία extra έμπνευση για τις εμφανίσεις σου μετά την καραντίνα που πέφτει πάνω και στην αλλαγή εποχής. Εμείς είμαστε εδώ για σένα και σήμερα θα σου δείξουμε μερικές πολύ ωραίες προτάσεις με casual ντύσιμο που στηρίζεται σε εύκολα κομμάτια που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας και μπορείς να τα συνδυάσεις άμεσα ακόμη και αυτό το ΣΚ για μία ανανέωση του στιλ σου!

@mercer7official

H μαρινιέρα θα μεταμορφώσει το δερμάτινο παντελόνι σου σε ανοιξιάτικο σύνολο και τα sneakers θα δώσουν στο look το cool στοιχείο που χρειάζεται.

@anoukyve

Σακάκι και γιλέκο, ένα σύνολο που τώρα θα δώσει στο στιλ σου androgyne αέρα με street style ύφος, ειδικά αν το βάλεις με φαρδύ παντελόνι και αθλητικά.

@tineandreaa

Το τζιν πουκάμισο σου γίνεται κάτι σαν jacket αυτή την περίοδο και το συνδυάζεις με κάτι από μέσα ή λεπτό φουλάρι για extra style.

@carodaur

Mία χρωματιστή ζακέτα θα δώσει ανοιξιάτικο ύφος στο κλασικό σου παντελόνι ενώ τα loafers θα ολοκληρώσουν με άνεση αυτό το weekend look. 

@naaomiross

Καμπαρντίνα με λευκό παντελόνι και ένα top σε έντονο χρώμα που θα δημιουργήσει ένα δυναμικό σύνολο με χρώμα τώρα που το έχουμε ανάγκη.

@emilisidlev

Denim κομμάτια που δίνουν άλλον αέρα στην εμφάνιση, τζιν πανωφόρι που θα χαρείς με αυτές τις θερμοκρασίες ενώ αν συνδυάσεις και ένα neon αξεσουάρ ή παπούτσι έχεις ένα super look.

@tesshell

Σακάκι με ζακέτα από μέσα για ζέστη αλλά και στιλ που φοράς τώρα με τζιν και μπαλαρίνες δίνοντας αέρα Παρισιού στην εμφάνιση σου.

@camillecharierre

Άνεση και στιλ. Η φόρμα σου συνδυάζεται με χρωματιστό πουλόβερ, ελαφρύ πανωφόρι και sneakers για βόλτες μέσα στο ΣΚ.

@louloudesaison

Τα μακριά γιλέκα φοριούνται τώρα ως πανωφόρια και τα clogs αντικαθιστούν τα sneakers στα look των it girls. Δοκίμασε το και εσύ αυτό το ΣΚ.

Read More

And More