Camel παλτό! Το πανωφόρι που ξεπερνάει σε likes το κλασικό σου μαύρο!

Εάν έχετε βαρεθεί το διαχρονικό κλασικό μαύρο παλτό ή τις παστέλ αποχρώσεις στα πανωφόρια σας, τότε το καμηλό χρώμα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να ανανεωθείτε. Ταιριάζει απόλυτα με total black ή απρόμαυρο ντύσιμο, καθώς και με το αγαπημένο σας τζιν. Η μεγαλύτερη τάση είναι η φαρδιά oversized γραμμή, αλλά θα το βρείτε και σε πιο εφαρμοστή με ζώνη στην μέση.

To camel παλτό είναι ένα διαχρονικό κομμάτι στην γυναικεία γκαρνταρόμπα που τις περισσότερες φορές “συνοδεύει” τα κομψά και θηλυκά μας σύνολα. Το chic color του το έχει κάνει διάσημο, αγαπητό, αλλά και τόσο timeless.

Σίγουρα όλες έχουμε ένα μαύρο κλασικό και είναι must have στην γυναικεία γκαρνταρόμπα όμως το επόμενο best thing είναι ένα ωραίο camel που αν δεν το έχεις τώρα στις εκπτώσεις καλό θα είναι να το αποκτήσεις!

Σήμερα θα δούμε μερικούς stylish τρόπους να το φορέσεις πάντα με την βοήθεια των διάσημων και θα κάνουμε μία βόλτα στην αγορά αφού σου έχω ήδη διαλέξει τα πιο στιλάτα camel παλτό για να πάρεις ιδέες και να κάνεις ποιοτικό shopping!

Η Emily Ratajkowski το συνδύασε με μια μαύρη παντελόνα κι ένα λευκό bodysuit. Σε παπούτσια διάλεξε ένα ζευγάρι πέδιλα, αλλά και οι γόβες ή τα sneakers είναι εξίσου σωστή επιλογή. Το look είναι ταυτόχρονα sexy και elegant, και αποτελείτε από κομμάτια που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας!

Ποιος μας απαγορεύει να συνδυάσουμε ένα night out σύνολο με το αγαπημένο μας camel παλτό;Κάνε την διαφορά και απέφυγε την κλασική λύση του μαύρου, η Kate Bosworth το τολμησε και έχουμε ένα τέλειο look.

Δώσε μία νέα εικόνα στο total black σύνολο σου και συνδύασε το με ένα camel παλτό! Η Victoria Beckham ξέρει ότι μία σοφιστικέ λεπτομέρεια όπως αυτό το πανωφόρι αρκεί για να μεταμορφώσει το πιο basic look της εβδομάδας!

Η Hailey Baldwin ξέρει ότι το athleisure style θέλει τρόπο και όχι κόπο! Εκτός από τα αγαπημένα σου jacket μπορείς να απογειώσεις ένα σύνολο με φόρμες συνδυάζοντάς το με camel παλτό!

Η Meghan Markle στην πιο πρόσφατη εμφάνιση της δημιούργησε ένα one tone σύνολο σε καφέ αποχρώσεις και βεβαίως το ολοκλήρωσε με στιλάτο camel παλτό!

Και τώρα που πήρες τέλειες ιδέες για καθημερινό styling πάμε στα μαγαζιά για να διαλέξεις το camel παλτό που σου ταιριάζει!

Δες εδώ τι σου διάλεξε η fashion editor

Read More

And More