Δεν ξέρεις τι να φορέσεις σε βάφτιση; Αυτά είναι τα perfect σύνολα!

Η βάφτιση είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα καλέσματα το καλοκαίρι και ιδιαιτέρως τον Σεπτέμβριο. Πολλές από εσάς θα έχετε προσκλητήρια για πρωινές βαφτίσεις τα ΣK του Σεπτέμβρη και έχετε ήδη ξεκινήσει να σκέφτεστε τι φοράνε σε μία τέτοια περίσταση. Τώρα λοιπόν είναι η σωστή ώρα να δούμε αναλυτικά τι μπορούμε να φορέσουμε σε ένα τέτοιο κάλεσμα, ώστε να είμαστε στιλάτες και όπως απαιτεί η περίσταση.Οι βαφτίσεις γίνονται συνήθως το πρωί και ναι μεν απαιτούν ένα επίσημο σύνολο αλλά τα πράγματα μπορούν να είναι και λίγο πιο…χαλαρά! Ας δούμε μαζί κάποιες επιλογές που μας τράβηξαν την προσοχή και είναι σωστές για μία βάφτιση, καθώς και κάποιους κανόνες για τα πρωινά επίσημα look. Διάβασε το άρθρο και ετοίμασε το δικό σου outfit για την επόμενη βάφτιση που έχεις να παρευρεθείς.

Δαντέλα

Η δαντέλα είναι ένα υλικό που έχει επίσημο χαρακτήρα και σίγουρα ταιριάζει σε ένα επίσημο κάλεσμα όπως η βάφτιση. Εδώ προσέχεις το εξής: αποφεύγεις το μαύρο χρώμα και διαλέγεις μία pastel απόχρωση ώστε να είναι chic για daily εμφάνιση.

Πουκάμισο

Ένα σύνολο με παντελόνι που έχει prints συνδυασμένο με ένα πουκάμισο είναι απόλυτα cool , και που μπορείς να το βάλεις σε μία βάφτιση. Άνετη και στιλάτη χωρίς υπερβολές.

Τotal white

Εννοείτε και μπορείς να φορέσεις λευκό σε ένα τέτοιο κάλεσμα. Οι κανόνες που το απαγορεύουν στον γάμο δεν ισχύουν εδώ, και σαν χρώμα είναι τέλεια chic επιλογή για μία πρωινή βάφιτση.

Παντελόνι

 

Το ψηλόμεσο παντελόνι συνδυασμένο με ένα posh top από δαντέλα ή μετάξι δημιουργούν ένα σωστό outfit για βάφτιση. Διάλεξε ένα υλικό όπως brocare ή ένα έντονο χρώμα για πιο stylish αποτέλεσμα.

Full skirt

Η φούστα που έχει όγκο είναι επίσης μία ωραία εμφάνιση για την βάφτιση. Το μήκος της πρέπει να είναι μέχρι το γόνατο και την συνδυάζεις με ένα simple top για να δώσεις ισορροπία στο look σου.

Floral φόρεμα

Κλασική αξία που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε μία τέτοια περίσταση. Το έχεις ήδη και θα το βάλεις την κυπριακή στην βάφτιση που σε έχουν καλέσει.

Χαμηλό τακούνι

Σε μία τέτοια περίσταση μπορείς να αποφύγεις τα ψηλοτάκουνα και να δώσεις σοφιστικέ ύφος στην εμφάνιση σου με medium heel παπούτσια ή ακόμη και στιλάτα flat όπως είναι οι μπαλαρίνες ή τα loafers.

Σωστό mini

Σε μία πρωινή βάφτιση μπορείς να φορέσεις ένα mini φόρεμα αλλά εδώ προσέχεις το μήκος του. Όχι πολύ κοντό και ιδανικά όχι στενό.

Ρομαντικό φόρεμα

Ένα broderie φόρεμα είναι πολύ ωραία για την βάφτιση και ταιριάζει με το ύφος του event.Ρομαντικό και stylish με μία κίνηση!

Έντονα χρώματα

Τα ρούχα που έχουν prints δίνουν πάντα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, στην βάφτιση μπορείς να επιλέξεις ένα τέτοιο ρούχο και να δημιουργήσεις μία bold color εμφάνιση με style.

Maxi φούστα

Πολύ ωραία επιλογή, συνδύασε την με basic top και flat stylish shoes. Aν ο καιρός έχει κρυώσει βάλε την boho καλοκαιρινή σου φούστα με ένα πλεκτό σε dark χρώμα.

Πουά

Αυτό το prin έχει μία διαχρονική κομψότητα που του δίνει πάντα υψηλή θέση στο style.Ενα φόρεμα με πουά είναι ιδανικό για την βάφτιση.

Καρό

Αυτό το καρό που θυμίζει pic nic θα δώσει στην εμφάνιση σου μία παιδικότητα και θα είσαι μέσα στο mood της βάφτισης. Με χρώμα όχι έντονα αξεσουάρ!

Read More

And More