Δερμάτινες, με animal print ή καρό! Οι must have φούστες της αγοράς στη βιτρίνα του Tlife

Όσο η θερμοκρασία μειώνεται, τόσο νιώθουμε το κρύο να αγγίζει το δέρμα και το σώμα μας! Αυτό βέβαια δεν είναι εμπόδιο για καμία γυναίκα, αφού όλες φοράμε φούστες ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα. Η φούστα εξάλλου, είναι ένα πολύ αγαπημένο και θηλυκό κομμάτι που του έχουμε αδυναμία και μπορεί να ενταχθεί σε κάθε μας εμφάνιση, είτε είναι πρωί είτε βράδυ.

Φέτος, πολλές και πολύ ενημερωμένες φούστες έχουν σκοπό να προστεθούν στις εμφανίσεις μας. Εκτός από τις πιο basic, είναι super trend οι φούστες από δέρμα, με animal prints ή και καρό. Ναι, αυτές οι τρεις μεγάλες τάσεις που είδαμε στην πασαρέλα κατάφεραν να επηρεάσουν και τις φούστες.

Αν έχεις αδυναμία σε αυτό το κομμάτι, τότε συνέχισε να διαβάζεις γιατί σε συνεργασία με τη fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα δημιουργήσαμε έναν οδηγό αγοράς με τις πιο stylish φούστες που θα βρεις τώρα στα καταστήματα και τα online shops και έχουν δημιουργηθεί από tartan ή animal printed υφάσματα ή από δερμάτινο texture. Είσαι έτοιμη να αφεθείς σε μια ακόμα εμπειρία shopping;

 

ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ

Μια δερμάτινη φούστα μπορεί να είναι sexy, κομψή, urban σε vintage style. Αυτό εξαρτάται από το κομμάτι που θα διαλέξεις, τι ύφος θα έχει και πως θα τη συνδυάσεις. Εμείς προτείνουμε τις midi να τις φοράς με μπότες, ενώ τις mini με sneakers ή ankle boots. Απόκτησε αυτή που σου αρέσει περισσότερο, “παίξε” με το styling και κάνε μοναδικούς συνδυασμούς.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΚΑΡΟ ΦΟΥΣΤΕΣ

Η καρό φούστα να είναι άμεσα συνδεδεμένη στο μυαλό μας με τη Σκωτία. Ναι αυτό είναι fact και όντως πολλές φορές προσδίδουν μια folk νότα στο αποτέλεσμα, αλλά αυτό εξαρτάται και από το πως θα τη συνδυάσεις, τι αποτέλεσμα θέλεις να έχεις! Mini, midi, σε διάφορα χρώματα και σχέδια, που όλες όμως έχουν σαν κοινό το tartan pattern.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ANIMAL PRINTED ΦΟΥΣΤΕΣ

Αν κάνεις μια βόλτα στο instagram και το pinterest θα δεις ότι τα περισσότερα supermodels και It Girls έχουν στην κατοχή τους μια animal printed φούστα. Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι πρόκειται για το big thing στον κόσμο της μόδας και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από τη δική σου ντουλάπα. Zebra prints, λεοπάρ ή snake effect είναι τα μοτίβα που έχουν την τιμητική τους. Εννοείται ότι τη φοράς όλη μέρα και την αναδεικνύεις με το προσωπικό σου στιλ.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More