Δερμάτινο παντελόνι: 9 σούπερ ιδέες για να το φορέσεις με στιλ πρωί και βράδυ

Ναι αγαπημένη μου αναγνώστρια, το δερμάτινο παντελόνι επέστρεψε! Ένα κομμάτι που δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε όσο η θερμοκρασία είναι 30 plus, αλλά με το που μπαίνουμε στο φθινόπωρο ξεκινάει να εμφανίζεται παντού. Σε γενικές γραμμές το δέρμα είναι μια πολύ δυνατή τάση της σεζόν σε φορέματα, φούστες, πανωφόρια, τζάκετ, αξεσουάρ, αλλά εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με το παντελόνι που κατά πάσα πιθανότητα έχεις στην ντουλάπα σου εδώ και αρκετά χρόνια ή σκέφτεσαι να αποκτήσεις φέτος.

Το leather pants είναι ένα αρκετά ιδιαίτερο κομμάτι που μπορείς όμως να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς και επιλέγοντας τα key – piece που χρειάζεται το σύνολο, θα έχεις μια υπέροχη εμφάνιση που δεν θα σε απογοητεύσει στιλιστικά.

Εγώ σήμερα θα σου παρουσιάσω μερικές ιδέες, θα σου δείξω τις πιο ωραίες street style εμφανίσεις που έπεσαν στο βλέμμα μου και θα σου δώσω σημαντικές πληροφορίες για να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι με στιλ που θα ζήλευαν ακόμα και τα it girls.

 

Θα ξεκινήσουμε με τις πιο casual εμφανίσεις, και συγκεκριμένα με τα στιλ που βασίζονται στο δερμάτινο παντελόνι και τα sneakers. Είναι πολύ ωραία ιδέα να το συνδυάσεις με ένα army jacket και να του δώσεις ακόμα πιο ενημερωμένο στιλ με ένα ζιβάγκο.

Extra styling tip: φρόντισε τα γυαλιά σου να είναι σε urban style για να εναρμονίζονται με το σύνολο.

 

Για πρωινές εμφανίσεις μπορείς να συνδυάσεις το δερμάτινο παντελόνι με ένα λευκό ανδρικό πουκάμισο και λευκά sneakers. Ιδανικά απόφυγε το backpack και διάλεξε μια κομψή tote. Επιπλέον, σε περίπτωση που κρυώνεις μπορείς να προσθέσεις πάνω από το πουκάμισο ένα oversized πλεκτό τοπ που θα σε διατηρεί ζεστή και θα νιώθεις cozy. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις κι ένα πολύ ωραίο layering.

 

Κάπου εδώ περνάμε στις εμφανίσεις με ‘δερμάτινο παντελόνι συν μποτάκια’ και υποκλινόμαστε στην Gigi Hadid. H Gigi επέλεξε να αναδείξει το leather pants με flat chelsea boots κι έδωσε άλλο αέρα στο αποτέλεσμα με ένα military παλτό. Η fur bag που πρόσθεσε είναι τέλεια ιδέα.

 

 

Η Elsa Hosk επέλεξε leather flared pants, δηλαδή μια γραμμή παντελονιού που κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες. Εκείνη επέλεξε να το συνδυάσει με ψηλοτάκουνα μποτάκια, ένα crop top κι έκανε το αποτέλεσμα πιο cozy με ένα shearling jacket.

 

Θέλεις να δώσεις στο δερμάτινο παντελόνι έναν urban chic αέρα; Τα κομμάτια που χρειάζεσαι είναι μποτάκια με medium heel κι ένα φούτερ που θα κάνει τη διαφορά. Μπορείς να διατηρήσεις το κομψό σου style με μια mini tote bag και layering με κολιέ στο λαιμό.

 

Αναρωτιέσαι αν μπορείς να φορέσεις το leather pants στο γραφείο; Για να είσαι safe το σετάρεις με total black look, ιδανικά με ένα ζιβάγκο και μια oversized ζακέτα. Σε αξεσουάρ μπορείς να διαλέξεις κάτι σε ουδέτερους τόνους. Για να είναι πιο daily το αποτέλεσμα, διάλεξε ένα παντελόνι σε loose γραμμή.

 

Επιπλέον, μια καλή ιδέα είναι να ταιριάξεις το παντελόνι με ένα ζεστό πουλόβερ και σε παπούτσι να επιλέξεις γόβες ή και loafers. Σε τσάντα διάλεξε κάτι σε μίνι μέγεθος.

 

Η Victoria Beckham κατάφερε να δώσει ξεχωριστό και κομψό αέρα στο δερμάτινο παντελόνι της με ένα κασμιρένιο camel πουλόβερ. To θηλυκό look ολοκληρώθηκε με γόβες. Απλό, λιτό και απέριττο…

 

Last but not least! Μπορείς άνετα να φορέσεις δερμάτινο παντελόνι με πέδιλα, αρκεί να διατηρήσεις το πάνω μέρος λίγο πιο cool. Ένα βραδινό τοπ κι ένα σακάκι είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις στιλιστικό τζακ ποτ.

 

Read More

And More