Έξυπνες αγορές: Τα τοπ κομμάτια που αξίζει να επενδύσεις φέτος στις εκπτώσεις

Ναι, επιτέλους! Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν κι εμείς έχουμε πάρει θέση (φάση ready, set, go) να βγούμε στα μαγαζιά και να αποκτήσουμε τα αγαπημένα μας ρούχα και αξεσουάρ σε σούπερ τιμές. Τόσο καιρό προσπαθούσαμε να συγκρατηθούμε, κάναμε λίγη οικονομία και τώρα ήρθε η ώρα ότι είχαμε σημειώσει στη wish list μας, να το κάνουμε δικό μας και να βάλουμε ένα “τικ”.

Φυσικά, δεν θα μπορούσα να σε αφήσω μόνη και αβοήθητη σε όλο αυτό! Αποφάσισα να διευκολύνω τις αγορές σου, προτείνοντάς σου κάποια κομμάτια κλειδιά που αξίζουν να προστεθούν στην shopping bag σου. Χώρισα, που λες, το σημερινό θέμα σε τέσσερα μέρη: α) τα εκπτωτικά κομμάτια που αξίζει να αποκτήσεις και που θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές, β) τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα βρεις σε σούπερ τιμές και θα χτίσουν το sporty style σου (τύπου αθλητικά παπούτσια κ.λ.π.), γ) τα βασικά κομμάτια που θα φοράς χειμώνα – καλοκαίρι και δ) τα στιλάτα και must κομμάτια για φέτος που θα βρεις σε σούπερ τιμές αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι in fashion του χρόνου ή θα τα “κάψεις” με μια μόνο φορά που θα τα φορέσεις.

Οπότε, μετακινήσου προς τα κάτω και δες τι να πάρεις στις φετινές εκπτώσεις, σύμφωνα με το fashion οδηγό που δημιούργησα για σένα…

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα χρειαστείς στις διακοπές

1. Ολόσωμο μαγιό


2. Καπέλο


3. Σανδάλια


4. Maxi φόρεμα


5. Τζιν σορτς


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και με τη σειρά! Το ολόσωμο μαγιό είναι ένα must item που θα φορέσεις πολύ και στις φετινές σου διακοπές, αλλά και του χρόνου. Μπορείς να το συνδυάσεις με μια φούστα ή οποιοδήποτε bottom και να απολαύσεις τις βόλτες σου με στιλ. Το καπέλο είναι ένα ακόμα αξεσουάρ που πρέπει να προσθέσεις στις αγορές σου. Εκτός του ότι θα σε προστατέψει από τον ήλιο, θα προσφέρει extra style στις εμφανίσεις σου.

Επιπλέον, τα σανδάλια γνωρίζεις πολύ καλά ότι μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, ειδικά στις διακοπές. Προτίμησέ τα σε ουδέτερα χρώμα και σε σχέδιο που ταιριάζει στο δικό σου πόδι. Σε πολύ καλή τιμή, επίσης, θα βρεις και maxi φορέματα ή τζιν σορτς που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ με το ανάλογο styling.

Τα sporty κομμάτια

1. Sneakers

2. Hoodie

3. Κολάν

4. Αθλητικό σουτιέν

Οι εκπτώσεις είναι μια καλή περίοδος να κάνεις update στο sporty look σου. Μπορείς να βρεις lifestyle sneakers ή trainers σε πολύ καλές τιμές και να τα φορέσεις από τώρα και όλο το χειμώνα. Επιπλέον, μπορείς να επενδύσεις σε ένα καλό hoodie που θα ευχαριστηθείς και στις διακοπές σου, εκεί που θα βλέπεις τον ήλιο να πέφτει, ενώ είσαι στην παραλία, και θα επικρατεί ένα δροσερό αεράκι. Τέλος, προτίμησε ένα ή δύο κολάν και αθλητικά σουτιέν, μιας και θα σου είναι απαραίτητα κάθε εποχή και ειδικά αν γυμνάζεσαι.

Τα βασικά…

1. Τζιν παντελόνι

2. Μαύρο παντελόνι

3. Μαύρο φόρεμα

5. Nude γόβες

Αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να αποκτήσεις ένα καλό τζιν και ένα μαύρο παντελόνι, μιας και θα τα χαρείς πολύ και τώρα, αλλά και από το Σεπτέμβρη. Αυτά τα δύο κομμάτια δεν λείπουν ποτέ από τα looks μας και σίγουρα μας έχουν βγάλει πολλές φορές από στιλιστικά διλήμματα.

Επιπλέον, τα κομμάτια που αξίζει να αποκτήσεις και θα φορέσεις όλο το χρόνο, είναι το little black dress. Το φοράς το καλοκαίρι με πέδιλα και το χειμώνα με γόβες, μπαλαρίνες, sneakers. Και τώρα που είπα γόβες, μην ξεχάσεις να πάρεις και ένα ζευγάρι σε ουδέτερο χρώμα.

Τα στιλάτα κομμάτια για φέτος (όχι για του χρόνου όμως) ή αυτά που θα “κάψεις” όταν τα φορέσεις μια φορά

1. Bucket bag

2. Flamingo prints

3. Εκκεντρικά φορέματα

Ντάξει, όλες το έχουμε πάθει. Κάποια στιγμή αγοράσαμε κάτι που μετά από έναν χρόνο ήταν εκτός μόδας, ή αγοράσαμε ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα που δεν έχουμε σκοπό να φορέσουμε για τρίτη φορά, μιας και όλοι θα το θυμούνται. Στην περίπτωση αυτή και αν δεν θες να κλαις τα λεφτά σου, μπορείς να αγοράσεις ένα σούπερ fantasy φόρεμα μόνο αν το βρεις σε καλή τιμή. Ξέρεις, δεν μπορείς και εύκολα να του αλλάξεις στιλ.

Όσον αφορά στις bucket bags ή τα flamingo prints, δεν είμαστε σίγουρες αν θα φοριούνται και του χρόνου. Σίγουρα όμως δεν θα είναι τόσο hot όσο φέτος. Οπότε, αν έχεις μανία με αυτά, οκ, μπορείς να τα αποκτήσεις αν τα βρεις σε καλές τιμές και να τα φορέσεις non stop μέχρι να αλλάξουμε σεζόν.

Read More

And More