Επιστροφή στην πόλη: H Claudia Schiffer βρήκε το τέλειο σύνολο

Μετά τις διακοπές η επιστροφή στην πόλη δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Η διάθεση σου είναι ακόμη στην παραλία ενώ πρέπει να γυρίσεις στις υποχρεώσεις σου αμέσως κάτι που καμία μας δεν θέλει. Το ντύσιμο αυτή την περίοδο έχει επίσης τις δυσκολίες του διότι μέχρι χθες φορούσε το μαγιό σου και ένα σορτσάκι ενώ τώρα πρέπει να υιοθετήσεις ξανά το city look. Μην το βάζεις κάτω και κράτησε λίγο ακόμη «καλοκαίρι» με εμφανίσεις που φοράς μόλις επιστρέψεις στην πόλη αλλά με χαλαρό στιλ και ρούχα που φορούσες και στο νησί!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Η Claudia Schiffer επέλεξε ένα τέτοιο outfit και μπορείς να το αντιγράψεις και εσύ εύκολα ή να πάρεις μία ιδέα για τέλεια after holidays look στην πόλη!Το διάσημο μοντέλο των 90s φόρεσε μία χαλαρή μίντι φούστα με κουμπιά αέρινη που την συνδύασε με ένα t-shirt λευκά γυαλιά ηλίου και δερμάτινα slides. Επειδή ο καιρός δεν είναι και πολύ καλοκαιρινός μπορείς αν θες να φορέσεις αντι για slideds, τα sneakers σου.

Γενικά φόρεσε κομμάτια που θα είχε ίσως και στην βαλίτσα των διακοπών της  και έτσι έχει ένα αποτέλεσμα τέλειο για αυτή την μεταβατική περίοδο που γυρνάμε στην πόλη!

 

Read More

And More