Εσπαντρίγιες: Tα παπούτσια που δίνουν ανοιξιάτικο στιλ στα σύνολα σου

Οι εσπαντρίγιες  είναι ένα ξεκάθαρα εποχιακό παπούτσι που μας βγάζει ασπροπρόσωπες σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, από τις αρχές της Άνοιξης μέχρι το φθινόπωρο. Είτε το στυλ σου είναι περισσότερο μποέμ, είτε είσαι του city chic, οι εσπαντρίγιες μπορούν να συνδυαστούν με την πλειοψηφία των διαφορετικών στυλ και να εξυπηρετήσουν διαφορετικές ανάγκες και γούστα.

Επιπλέον, είναι ένα παπούτσι που βρίσκουμε εύκολα σε πολύ οικονομικές εκδοχές και ποικίλα stylish σχέδια, για όλες.  Φτιαγμένες από φυσικά υλικά δίνει στο πόδι μία άνεση τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες ενώ λόγω της μεγάλης ποικιλίας που υπάρχει στα σχέδια της μπορείς να τις επιλέξεις για όλες τις ώρες της ημέρας. Πλατφόρμες ή flat διαλέγεις αυτό το style που θες και τις φοράς στην πόλη αλλά και στο νησί αργότερα στις διακοπές σου. Αγαπημένο παπούτσι για τις γαλλίδες που ξέρουν πως να έχουν ένα effortless style, δεν τις αποχωρίζονται το καλοκαίρι.

Σήμερα θα κάνουμε ένα τέλειο style class με styling tipς ώστε να πάρεις πολλές ιδέες πως να συνδυάσεις τις αγαπημένες espadrilles ή να σε πείσουμε να αγοράσεις ένα παπούτσι που πραγματικά είναι forever κομμάτι.

Pinterest

Με τα κλασικά μπεζ λευκά σύνολα που φοράμε πολύ τώρα στην πόλη οι εσπαντρίγιες ταιριάζουν άψογα ειδικά αν έχουν και αυτές την ίδια παλέτα.

Pinterest

Αλλά και τα ασπρόμαυρα κομψά look που επίσης μας βολεύουν πολύ σαν συνδυασμοί συνδυάζονται στιλάτα με εσπαντρίγιες από δέρμα.

@castanerofficial

Πολλά από τα φετινά σχέδια έχουν διάτρητη μύτη και δένουν στον αστράγαλο με κορδέλες που τις ρυθμίζεις εσύ.

@jeannedamas

Οι Γαλλίδες τις λατρεύουν και η Jeanne Damas τις φοράει στα περισσότερα καλοκαιρινά της post.

@jeannedamas

Mε floral φούστες και ρομαντικά top οι εσπαντρίγιες είναι το κατάλληλο παπούτσι.

Pinterest

Στα denim σύνολα προσθέτεις τώρα λευκό πουκάμισο και εσπαντρίγιες για να τους δώσεις ανοιξιάτικο αέρα.

@castanerofficial

Τα έντονα χρώματα είναι φέτος τάση με το κόκκινο να έχει αγαπηθεί από τις influencers.

Pinterest

To καλοκαίρι φοράς το shorts σου με boho top και βεβαίως τις αγαπημένες σου εσπαντρίγιες.

Pinterest

Ακόμη και κλασικά κομμάτια όπως ένα πουά φόρεμα ταιριάζει με εσπαντρίγιες και έχεις ένα spring new look.

Pinterest

Οι γαλλίδες συνδυάζουν το τζιν με πουκάμισο και εσπντρίγιες όλη την άνοιξη. Εσύ;

Pinterest

Τα αξεσουάρ που ταιριάζουν με τις εσπαντρίγιες είναι από φυσικά υλικά, ψάθα, ξύλο και υφασμα για τσάντες που θα ολοκληρώσουν σωστά τα σύνολα σας.

 

 

Read More

And More