Φόρμες: Είναι ακόμα εδώ! Πώς να τις φορέσεις την Άνοιξη

Οι φόρμες ήταν το κομμάτι που φορέσαμε όλον τον χειμώνα λόγω καραντίνας, αλλά όπως φαίνεται θα μας συντροφεύει και στα ανοιξιάτικα σύνολά μας. Άνετη και χαλαρή, η φόρμα φοριέται σαν σύνολο ή επιλέγουμε πολλές φορές μόνο το κάτω μέρος και το σετάρουμε με ό,τι άλλο θέλουμε εμείς από πάνω, για να δημιουργήσουμε στιλάτα outfits.

Σίγουρα έχεις νιώσει ότι όσα ήταν να συνδυάσεις με την φόρμα σου, τα έχεις ήδη συνδυάσει και πλέον χρειάζεσαι μία extra βοήθεια για ένα κομμάτι που φοράς σχεδόν όλον τον χρόνο μέσα στο σπίτι και τις περισσότερες φορές και έξω από αυτό.

Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε μία βόλτα στα street style που έχουν σαν βασικό κομμάτι την φόρμα ή το παντελόνι της και θα δούμε νέους ανοιξιάτικους συνδυασμούς για να χαζέψουμε ωραίες εικόνες και να πάρουμε και ιδέες για τα επόμενα μας look με αυτό το κομμάτι που δεν αποχωριζόμαστε ακόμη.

@naaomiross

Οι πιο τολμηρές συνδυάζουν ήδη τις φόρμες με mules ή πέδιλα αλλάζοντας το sporty ύφος τους σε πιο urban chic.

Tην μαύρη φόρμα σου μπορείς να την κάνεις ανοιξιάτικο σύνολο με μαρινιέρα και μπεζ σακάκι ενώ τα λευκά σου sneakers θα ολοκληρώσουν τέλεια αυτό το look.

To καρό πάντα φέρνει ανοιξιάτικο αέρα. Φόρεσε τώρα την φόρμα σου με καρό σακάκι ή καμπαρντίνα ή πουκάμισο, αν ο καιρός το επιτρέπει και δώσε new look με μία κίνηση.

Το σακάκι σε γκρι χρώμα και το baseball hat θα ανανεώσουν την φόρμα που φορούσες όλον τον χειμώνα και θα της δώσουν new street style.

Eπίλεξε φόρμες σε pastel απόχρωση και συνδύασέ τις με την καμπαρντίνα σου για το απόλυτο spring outfit.

To κλασικό σου μπεζ σακάκι γίνεται τώρα το πανωφόρι για τις φόρμες σου ενώ για extra style βάλε στους ώμους ένα χρωματιστό hoodie.

@vikyandthekid

To μπεζ χρώμα εξακολουθεί να είναι το best seller και την άνοιξη στις φόρμες, απλά τώρα θα του δώσεις λίγο χρώμα με κάποιο φουλάρι ή ένα tie dye hoodie ριγμένο στους ώμους.

@wethepeoplestyle

Τα κοσμήματα που φοράμε με τις φόρμες μας τώρα είναι οι αλυσίδες. Ταιριάζουν απόλυτα και είναι ένα κομμάτι που όλες έχουμε.

@naaomiross

Μπορείς να συνδυάσεις το κάτω μέρος της φόρμας σου με cargo πουκάμισα αντί για πανωφόρια δημιουργώντας νέα σύνολα με παλιά κομμάτια.

Read More

And More