Φούστες, φορέματα, παλτό: Υπέροχες προτάσεις μόνο στη βιτρίνα του TLIFE

Τις περισσότερες φορές σου αναφέρω ότι τα παντελόνια είναι πιο ιδανικά για τη χειμερινή περίοδο, βάζοντας στην άκρη τις φούστες και τα φορέματα. Ποια από εμάς όμως μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα θηλυκά κομμάτια; Ναι, όσο κρύο και να έχει πάντα θα βρίσκονται μέσα στις επιλογές μας και πάντα θα θεωρούνται βασικά κομμάτια της εμφάνισής μας, είτε πρόκειται για πρωινά είτε για βραδινά σύνολα.

Εμείς στο Tlife έχουμε μάθει να ακούμε τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και να πράττουμε αναλόγως. Έτσι λοιπόν, η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, δημιούργησε μια λίστα με τα πιο στιλάτα φορέματα και φούστες που θα λατρέψεις. Και κάτι ακόμα! Κανένα winter look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς ένα στιλάτο πανωφόρι. Οπότε η σημερινή μας λίστα περιέχει και μια κατηγορία με παλτό για να δεις και να διαλέξεις. Όλα τα fashion items που σου προτείνουμε θα τα βρεις στην αγορά και σίγουρα μέσα στις τόσες πολλές επιλογές θα βρεις αρκετά κομμάτια που θα προστεθούν στη shopping list σου.

P.S.: Μην ξεχνάς ότι αυτήν τη στιγμή που μιλάμε τα καταστήματα έχουν σούπερ εκπτώσεις. Άρα είναι η ιδανική περίοδος για να αποκτήσεις όλα όσα σου λείπουν ή χρειάζεσαι.

 

Φορέματα

Υπάρχει ένα φόρεμα που είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Τα πλεκτά και τα casual εντάσσονται στις daily εμφανίσεις, τα δερμάτινα και γενικά τα πιο ιδιαίτερα ενδείκνυται για το βράδυ. Τα bohemian maxi dresses προτείνονται σε όσες έχουν αδυναμία σε αυτήν την αισθητική, ενώ αυτή η κατηγορία καλύπτει και όσες θέλουν να αναδείξουν τη θηλυκότητά τους, την κομψότητά τους ή έναν πιο urban χαρακτήρα. Όπως και να έχει, εδώ θα βρεις το φόρεμα που θα ταιριάξει τέλεια στο δικό σου στιλ.

Κάνε κλικ εδώ και δες τις επιλογές της Σοφίας!

 

Φούστες

Αν είσαι κορίτσι που έχει αδυναμία στις φούστες, τότε αυτή η στήλη είναι αφιερωμένη σε σένα. Η φούστα θεωρείται ένα διαχρονικό και θηλυκό fashion item που δεν λείπει ποτέ από τις τάσεις. Φέτος την τιμητική τους έχουν οι midi αλλά και οι μίνι γραμμές και να είσαι σίγουρη πως μπορείς να τις αναδείξεις με το στιλ που θέλεις εσύ. Εκτός από τις πολλές επιλογές που σου προτείνει η Σοφία, σου προσφέρει και τις πολύτιμες συμβουλές της για να έχεις έναν στιλιστικό οδηγό.

Κάνε κλικ εδώ και δες τις επιλογές της Σοφίας!

 

Παλτό

Όπως σου ανέφερα και στην εισαγωγή, ένα winter look δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς το ιδανικό παλτό. Και ίσως τώρα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος να αποκτήσεις ένα, μιας και οι εκπτώσεις “ρίχνουν” την τιμή τους, κάνοντάς τα ακόμα πιο… ποθητά. Δες μερικές από τις επιλογές της Σοφίας και ετοιμάσου να κάνεις φοβερές εμφανίσεις το χειμώνα με ένα ιδιαίτερο ή πιο basic παλτό.

Κάνε κλικ εδώ και δες τις επιλογές της Σοφίας!

 

 

Read More

And More