Η Chiara Ferragni έχει το μυστικό για ανεπανάληπτo urban style!

Η συλλογή Chiara Ferragni Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 παρουσιάζει τολμηρά κομμάτια σχεδιασμένα για γυναίκες με αυτοπεποίθηση που αγαπούν τις slim και γοητευτικές γραμμές, χωρίς όμως να απαρνούνται τη ζωηρή αισθητική που είναι εμπνευσμένη από την pop.

 

 

Η συλλογή προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα κομματιών που περιλαμβάνει πλεκτά, ντένιμ, πανωφόρια, φορέματα και σύνολα επαγγελματικού στυλ, κατάλληλα για διάφορες περιστάσεις. Βλέπουμε για πρώτη φορά πρωτοποριακά μοτίβα, όπως μεταξύ άλλων το σύγχρονο και εμπνευσμένο από την πόλη CFGraffiti σε πολύχρωμη και ασπρόμαυρη παραλλαγή, το οποίο κοσμεί εντυπωσιακά τα νάιλον αξεσουάρ. Το CFZebra, ένα σπορ ζέρσεϊ μοτίβο, μεταμορφώνεται σε ζακάρ σχέδιο στα πλεκτά που κολακεύουν τη σιλουέτα, κάνοντάς την να δείχνει πιο ψηλή και πιο αδύνατη, ενώ το CFFlowerPrint, ένα φρέσκο λουλουδάτο μοτίβο κοσμεί βελούδινα, ντένιμ και πλεκτά κομμάτια.

Η εμβληματική σειρά CFUniform επεκτείνεται με νέα υφάσματα, όπως το φανελένιο lurex, και νέα μοντέλα, όπως μίνι φορέματα, σαλοπέτες και μακρυμάνικα σετ με κορσέ που συνδυάζονται με tailored παντελόνια. Επιπλέον, η ντένιμ συλλογή εξελίσσεται με πρωτοποριακά σχέδια που περιλαμβάνουν εμπριμέ ντένιμ με εντυπωσιακά σκισίματα και ντένιμ διακοσμημένα με το CFGraffiti σε ζακάρ έκδοση.

 

 

Η συλλογή με τα πανωφόρια εμπλουτίζεται με φουσκωτά μπουφάν, καθώς και δύο πρόσθετα παλτά σε άνετη και tailored παραλλαγή, τα οποία διατίθενται τόσο σε μονόχρωμες εκδόσεις όσο και σε μια έκδοση με ζακάρ ζεβρέ μοτίβο. Τέλος, η τσάντα Caia που παρουσιάστηκε στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, κυκλοφορεί σε νέα υλικά, χρώματα και εμπριμέ μοτίβα.

 

 

 

Read More

And More