Η Dakota Johnson με ευέλικτο look ιδανικό για τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες

Η Ντακότα Τζόνσον βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο 50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τελλουράιντ για να προωθήσει την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Daddio. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Telluride του Κολοράντο και φαίνεται ότι και εκεί ο καιρός θυμίζει πολύ…φθινόπωρο!

(Photo by Paul Best/Getty Images for ABA)

 Η Johnson σε μια χαλαρή στιγμή του Φεστιβάλ φωτογραφήθηκε να κάθεται μαζί με τον Ethan Hawke την κόρη του Maya Hawke και την ηθοποιός Laura Linney ενώ φορούσε ένα άψογο casual look!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dakota Johnson’s Closet (@dakotajohnsonscloset)

Η ηθοποιός συνδύασε ένα ροζ πουκάμισο που το είχε δεμένο στη μέση της, ένα μπλε casual  παντελόνι και ένα τζιν jacket με suede πέτο και χρυσά κουμπιά στους ώμους. Το αξεσουάρ της ήταν ταρταρούγα γυαλιά ηλίου, χρυσά σκουλαρίκια με μια μαύρη τσάντα και fishnet μαύρες  μπαλαρίνες.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dakota Johnson Argentina (@dakoholicsargentina)

Τα κομμάτια που επέλεξε η Johsnson είναι όλα βασικά στοιχεία της φθινοπωρινής ντουλάπας και όλα συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους, δίνοντας στο καθημερινό ντύσιμο σου την ευελιξία που θες!Ειδικά οι μπαλαρίνες αυτές με το δίχτυ φαίνεται να γίνονται το must shoe για τις fashionistas αυτό το φθινόπωρο!

 

Read More

And More