Η fashion editor προτείνει τα 35 πιο στιλάτα πανωφόρια της σεζόν!

Ναι, έφτασε εκείνη η εποχή που νυχτώνει νωρίς (σε λίγο θα αλλάξει και η ώρα δηλαδή), οι καμπαρντίνες δεν είναι τόσο Ok για τα daily look μας και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να βγούμε εκτός σπιτιού χωρίς ένα πανωφόρι. Και τώρα που είπα πανωφόρι, συνειδητοποίησα ότι αυτήν την εποχή μας απασχολεί πολύ η αγορά ενός τζάκετ. Τώρα αυτό θα είναι παλτό, δερμάτινο τζάκετ, ζακέτα, puffer coat, δεν ξέρω ακριβώς! Η κάθε μια θα διαλέξει αυτό που της ταιριάζει.

Κάπου εδώ θα προσθέσω στην παρέα μας τη fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα. Οι Σοφία τσέκαρε όλες τις νέες αφίξεις στα μαγαζιά και μας παρουσιάζει τα 40 πιο στιλάτα πανωφόρια που θα μας διατηρήσουν in fashion, θα ολοκληρώσουν τα looks μας με τέλειο τρόπο και φυσικά θα νιώθουμε ζεστές και cosy. Όπως και να το κάνουμε, η αγορά ενός τζάκετ ίσως είναι η πιο σημαντική της σεζόν!

Επέλεξε το ιδανικό, κάνε ευφάνταστους συνδυασμούς και υποδέξου το φθινόπωρο και το χειμώνα με ένα πανωφόρι που θα υποστηρίξει επάξια τα fall – winter outfits σου. Πρώτα όμως κάνε κλικ εδώ και δες τι προτείνει η Σοφία!

Read More

And More