Style class

Η ζώνη είναι must have! Πως θα την φορέσεις

Η ζώνη είναι το αξεσουάρ που μεταμορφώνει ένα ντύσιμο, το κάνει θηλυκό αφού τονίζει τη μέση, δίνει στιλ και ανανέωση με μία απλή κίνηση. Φέτος οι ζώνες φοριούνται πολύ. Δηλαδή ποτέ δεν σταμάτησαν να φοριούνται από τις στιλάτες γυναίκες, απλά τις τελευταίες σεζόν επανήλθαν σαν trend και έτσι τις βλέπουμε περισσότερο στα σύνολα των fashion girls!

Πλέον δεν έχει μόνο πρακτική σημασία, αλλά κυρίως στιλιστικό ρόλο αφού ολοκληρώνει ιδανικά πολλά σύνολα.

Πόσες φορές βρίσκεσαι μπροστά στην ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι τι να βάλεις σήμερα χωρίς να επαναλαμβάνεσαι; Εδώ λοιπόν έρχονται τα αξεσουάρ και κυρίως οι ζώνες να κάνουν το… θαύμα τους! Τώρα λοιπόν που ξεκινάει η σεζόν ας δούμε μαζί πως μπορείς να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο αυτό το αξεσουάρ.

Κλασικές, λεπτές, δερμάτινες, φαρδιές, διακριτικές, με αλυσίδα, επιβλητικές και μη, είναι αυτές που θα δώσουν το απαιτούμενο twist στο outfit σου. Πάνω από πουλόβερ, από φορέματα, από σακάκια, με φούστες και πολλές ακόμη ιδέες για να ξεφύγεις από το καθιερωμένο και να κάνεις update σε όλα σου σχεδόν τα σύνολα.

Και πριν πάρουμε ιδέες για το πώς θα φορέσουμε τη ζώνη μας αυτήν την σεζόν ας θυμηθούμε μερικά βασικά tip που θα μας φανούν χρήσιμα:

1. Oι φαρδιές ζώνες πρέπει να φοριούνται μόνο στο ύψος της μέσης.

2. Τις πιο λεπτές ζώνες, μπορείς να τις φορέσεις και πιο χαμηλά, συνδυάζοντάς τις και με πιο χαμηλόμεσα παντελόνια.

3. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φοράς ζώνες κάτω από το στήθος προσπαθώντας να χαρίσεις στα ρούχα σου ένα αμπίρ κόψιμο το οποίο δεν έχουν από μόνα τους.

 

@annelauremais

Με το κλασικό σου κουστούμι κάνε την κίνηση που θα το ανανεώσεις και συνδύασε μία west ζώνη σε φαρδιά γραμμή. Αμέσως το σύνολό σου αλλάζει όψη και εσύ έχεις ένα καινούριο σύνολο χωρίς να ξοδέψεις χρήματα. Αν δεν έχεις west ζώνη μπορείς να φορέσεις μία άλλη φαρδιά.

@asiatypek

Με την ολόσωμη φόρμα σου μπορείς να φορέσεις μία ζώνη ιμάντα και αν η φόρμα σου έχει cargo ύφος συνδύασε μία με animal prints που θα δώσει εντελώς fashion style. Το τέλειο εδώ είναι ότι μπορείς συνεχώς να αλλάζεις ζώνη και να βλέπεις την ίδια ολόσωμη φόρμα διαφορετική κάθε φορά.

@asiatypek

Το υφασμάτινο μαύρο σορτσάκι σου συνδυάζεται αυτήν την εποχή τέλεια με ρομαντικό πλεκτό και μπότες αλλά θέλει και μία ζώνη για να το απογειώσεις. Η λεπτή ζώνη αλυσίδα είναι μία πολύ καλή επιλογή λοιπόν εδώ, και αν δεν έχεις ήδη μία τότε άνοιξε την ντουλάπα της μαμάς σου. 

@emilisindlev

Η φούστα σου με μία ζώνη θα αλλάξει εντελώς. Θα μπορέσεις να την κάνεις ψηλόμεση και να έχεις έτσι μία καινούρια φούστα για το γραφείο ή τη βόλτα σου. Η ζώνη που χρειάζεσαι εδώ είναι μία medium size όχι πολύ φαρδιά, όχι πολύ στενή για ισορροπημένο αποτέλεσμα.

@florence.cools

To παλτό σου μπορεί να γίνει καινούριο με μία minimal δερμάτινη ζώνη. Ιδανικά εδώ δεν θέλεις μία ζώνη με αγκράφα αλλά μία πιο ήσυχη εκδοχή που θα ολοκληρώσει όπως πρέπει το σύνολο. Τα παλτό φοριούνται με ζώνη και αλλάζουν.

@leoniehanne

To ημίπαλτο που συνήθως το αποφεύγεις γιατί δεν σου “κάθεται” ωραία στο σώμα, χρειάζεται μία ζώνη. Θα χρησιμοποιήσεις λοιπόν μία ζώνη που θα δημιουργήσει σχεδόν ένα νέο πανωφόρι. Προτίμησε μία φαρδιά και συμπλήρωσε τέλεια την daily εμφάνισή σου.

@louloudesaison

Oι ζώνες που θυμίζουν Chanel είναι πάντα μία στιλάτη λεπτομέρεια στις εμφανίσεις σου. Ιδανικά συνδυάζονται με ασπρόμαυρα σύνολα και εδώ βλέπουμε μία πολύ στιλάτη εκδοχή. Ένα πουλόβερ σε oversized γραμμή με μία τέτοια ζώνη και ένα λευκό παντελόνι είναι μια all time classic πρόταση που σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις.

@caroldaur

Tα κλασικά ή τα new age ταγέρ σου θα αλλάξουν αμέσως ύφος με μία ζώνη. Το μυστικό εδώ είναι οι αυστηρές γραμμές σε συνδυασμό με ένα sexy στοιχείο. Έτσι έχουμε ένα στενό σακάκι κουμπωμένο μέχρι πάνω με δερμάτινη ζώνη και μία sexy φούστα που δημιουργούν μία τέλεια φιγούρα.

@vikyandthekid

midi φορέματα χρειάζονται μία ζώνη για να ξανανιώσουν. Δοκίμασε να δημιουργήσεις ένα σύνολο με κλασική ζώνη σε blazer dress και αμέσως θα δεις πόσο ανανεωμένη θα νιώσεις. Τα midi φορέματα είναι βασικά κομμάτια κυρίως για όσες δουλεύουν σε γραφείο με dress code οπότε μία τέτοια λεπτομέρεια που τα μεταμορφώνει θα σου φανεί πολύ χρήσιμη!

@caroldaur

Ένα κλασικό φόρεμα σε maxi γραμμή μπορείς να γίνει trendy με μία belt bag! Μην φοβηθείς τον συνδυασμό αρκεί η belt bag να μην έχει sporty ύφος αλλά να είναι δερμάτινη και σε σχετικά μικρό μέγεθος. Μία πολύ ωραία εικόνα που θα σου αρέσει πολύ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Read More

And More