Ιδέες για δώρα: Για το σύντροφό σου, το σπίτι σου, τις φίλες σου… και τον εαυτό σου!

Τα πάντα εντός κι εκτός σπιτιού “μυρίζουν” Χριστούγεννα! Ποια είναι η σημασία των Χριστουγέννων όμως; Η αγάπη, η συντροφιά, οι ευχάριστες και χαλαρές στιγμές και φυσικά τα δώρα. Από μικρές έχουμε μια συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό μας: τα δώρα του Άγιου Βασίλη να διακοσμούν τη βάση του δέντρου κι εμείς να μετράμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα να τα ανοίξουμε. Φέτος λοιπόν, οι editors του Tlife ενώθηκαν για ακόμα μια φορά και σε βοηθάμε να γίνεις ο καλύτερος Άγιος Βασίλης που θα χαρίσει τα πιο όμορφα δώρα στα αγαπημένα του πρόσωπα… ή στον ίδιο του τον εαυτό!

Τέλειες ιδέες για εσένα που έχεις στερέψει από έμπνευση, μοναδικά δώρα για εσένα που είσαι προβληματισμένη και δεν ξέρεις σε τι αξίζει να επενδύσεις, φανταστικές προτάσεις που θα σε βγάλουν από διλήμματα, υπέροχες επιλογές που μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου, όπως ρούχα, αξεσουάρ, καλλυντικά (γιατί το αξίζεις).

Για να κάνουμε λίγο πιο εύκολη την εύρεση του σωστού δώρου χωρίσαμε το σημερινό θέμα σε κατηγορίες, ανάλογα με το που θέλεις να το χαρίσεις (σε άνδρα, γυναίκα, παιδί ή να αγοράσεις κάτι για το σπίτι). Επιπλέον, χωρίσαμε τα δώρα σε κατηγορίες που καθορίζονται από την τιμή, ώστε να βρεις τα κατάλληλα ανάλογα με το budget σου.

Δώρα για τη γυναίκα
Ποικίλες προτάσεις που περιλαμβάνουν ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, καλλυντικά, βιβλία, και πολλά – πολλά ακόμα. Τα συγκεκριμένα δώρα θα ξετρελάνουν κάθε γυναίκα και θα την ενθουσιάσουν. Προσοχή όμως, μην τα ερωτευτείς κι εσύ. Φτιάξε τη shopping list σου και κατέληξε τι θα δωρίσεις και τι θα κρατήσεις για εσένα.

Για να δεις τα δώρα κάνε κλικ εδώ!

Δώρα για τον άνδρα
Οι άνδρες είναι οι πιο δύσκολοι στο κομμάτι των δώρων. Ενώ ποτέ δεν ζητάνε κάτι περίεργο, πάντα θα κάνουν ένα παράπονο ή δεν θα είναι στο 100% ικανοποιημένοι. Για αυτό εμείς δημιουργήσαμε μια τέλεια λίστα με πολλές επιλογές που σίγουρα θα σε βγάλουν από τον προβληματισμό και την ανησυχία.

Για να δεις τα δώρα κάνε κλικ εδώ!

Δώρα για το παιδί
Αυτές τις μέρες δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους μικρούς μας φίλους που περιμένουν πως και πως να τους δωρίσουμε κάτι. Αδέρφια, ξαδέρφια, παιδιά περιμένουν το υπέροχο δώρο του Άγιου Βασίλη… που στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός είσαι εσύ. Διάλεξε αυτό που θα ενθουσιάσει τον παραλήπτη του δώρου, αφού πρώτα δεις τις μοναδικές μας επιλογές.

Για να δεις τα δώρα κάνε κλικ εδώ!

Δώρα για το σπίτι
Ένα διακοσμητικό για το σπίτι πάντα είναι μια καλή λύση. Εδώ θα βρεις ξεχωριστές επιλογές που μπορείς να δωρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να το εντάξουν στο προσωπικό τους χώρο…έχοντας κάτι μοναδικό που θα τους θυμίζει εσένα. Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις κάτι για το σπίτι σου ή το γραφείο σου!

Για να δεις τα δώρα κάνε κλικ εδώ!

Περνάμε στο δεύτερο μέρος του θέματος. Για να σε διευκολύνουμε, χωρίσαμε τις ιδέες μας σε διάφορα budgets (50€, 150€ και luxurius) με σκοπό να τα προσαρμόσουμε στη δική σου τσέπη.

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα έως 50€!

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα έως 150€!

Κάνε κλικ εδώ και δες luxurius δώρα!

P.S.: Όπως κάθε Χριστούγεννα, έτσι και φέτος κάναμε μια μεγάλη φωτογράφιση εδώ στο Tlife. Όλη η ομάδα παρέα με την Τατιάνα φορέσαμε τα “καλά” μας, μας έβαψαν οι makeup artists της Make Me Up, μας έφτιαξαν τα μαλλιά οι hair stylists της Syoss και ποζάραμε στον φωτογραφικό φακό ή στην κάμερα. Για να δεις το αποτέλεσμα κάνε κλικ εδώ!

Καλά Χριστούγεννα!

Read More

And More