Καιρός για mini! Φόρεσε με στιλ την τάση που θα αναδείξει τα υπέροχα πόδια σου

Το mini φέρνει το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά. Εφόσον η θερμοκρασία ανεβαίνει, ανεβαίνει  και το μήκος της φούστας ή το φορέματος μας. Μία αίσθηση ανανέωσης και ελευθερίας με αέρινα ρούχα, που έχουν mini μήκος και δίνουν νέο αέρα στην εμφάνιση μας.

Συνδύασε τώρα τα mini σου με sneakers,  κάνε τις βόλτες σου στην πόλη και ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια σου. Aπέφυγε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα η τις πλατφόρμες από τώρα και παίξε με stylish flat παπούτσια ή πέδιλα με χαμηλό τακούνι για κομψές εμφανίσεις.

Κράτησε το καλοκαιρινό ύφασμα στην φούστα ή στο φόρεμα σου και αν κρυώνεις, συνδύασε τα μίνι σου με ελαφριά ανοιξιάτικα πουλόβερ ή spring jackets , για όσο ο καιρός θέλει κάτι πιο ζεστό από πάνω! Δες μερικά στιλάτα street style με mini και πάρε ιδέες για τα δικά σου σύνολα τις επόμενες εβδομάδες!

Pinterest

Aκόμη και στο γραφείο μπορείς να συνδυάσεις μία mini φούστα και ένα πουκάμισο τώρα που ο καιρός θα αρχίσει να ζεσταίνει. Προσοχή στο μήκος μην είναι ακραίο!

@tesshell

Φόρεσε την μίνι καλοκαιρινή σου φούστα ή το φόρεμα σου και από πάνω συνδύασε μία ζακέτα για να μην κρυώνεις.

@gabriellecaunesil

Τα mini και τα crop είναι από τις πιο μεγάλες τάσεις για φέτος και μαζί δημιουργούν καλοκαιρινά σύνολα που χαιρόμαστε να βλέπουμε.

@emilisidlev

Ένα oversized πουκάμισο συνδυάζεται με super mini φούστα και έχεις ισορροπία στου σύνολο σου!

@jeannedamas

Τα floral mini φορέματα είναι τα πιο κατάλληλα για αυτή την εποχή. Πάρε μαζί σου και μία pastel ζακέτα.

@juliesfi

Οι βραδινές έξοδοι ξεκινάνε ξανά και τι πιο spring από ένα λουλουδάτο μίνι φόρεμα με minimal πέδιλα.

Pinterest

Οι γήινοι τόνοι δίνουν πάντα σοφιστικέ ύφος ακόμη και στα μίνι σύνολα σου.

Pinterest

Τα jacket και τα άνετα πουκάμισα είναι τέλεια όταν τα συνδυάζεις με μίνι και στενά φορέματα ή φούστες. Δίνουν στου σύνολο μία chic εικόνα.

Pinterest

Την τζιν μίνι φούστα σου τώρα θα την φορέσεις με πλεκτά, με πουκάμισα και με t shirts, για να την χαρείς όσο κανένα άλλο ρούχο.

 

 

 

Read More

And More