Καλεσμένη σε γάμο: Eντυπωσιακά outfit για να ξεχωρίσεις

Τέλος Αυγούστου και ήδη έχεις λάβει προσκλητήρια για γάμους που θα γίνουν από τώρα μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Μπαίνουμε και επίσημα στην «σεζόν» για τις εκδηλώσεις γάμου και βάφτισης και σίγουρα θα έχεις ένα ανάλογο κάλεσμα τις επόμενες εβδομάδες.

Καλεσμένη σε γάμο λοιπόν το σημερινό μου αφιέρωμα, διότι και μέσα από την στήλη μας με απορίες και στιλιστικές ερωτήσεις βλέπω ότι το, τι θα επιλέξω σαν καλεσμένη είναι πάντα πού μεγάλο ζήτημα. Σε γενικές γραμμές ένα όμορφο φόρεμα είναι η πιο στιλάτη και safe επιλογή χωρίς να αποκλείουμε σύνολα με φούστα ή ολόσωμες φόρμες διότι και αυτά είναι ψηλά στις κομψές εμφανίσεις.

Aς δούμε μαζί προτάσεις για κάλεσμα σε γάμο σε νησί ή στην πόλη και ας πάρουμε έμπνευση για το επόμενο wedding quest σύνολο μας!

Ένα όμορφο pastel floral φόρεμα με midi μήκος και άνετη γραμμή αποτελεί λύση αλλά και πρόταση για γάμο στην πόλη συνδυάζοντας το με πέδιλα.

Τα one shoulder φορέματα είναι μια sexy chic εκδοχή και δεν χρειάζονται παραπάνω αξεσουάρ παρά ένα όμορφο minimal style πέδιλα.

Τα animal print φορέματα είναι μερικές φορές «παγίδα» εφόσον το λέοπαρ είναι προκλητικό για ένα τέτοιο κάλεσμα ενώ το zebra θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

@selinyagcioglu

Νude φόρεμα που θα τονίσεις με χρυσά κοσμήματα και minimal hair style είναι μία επιλογή που μας αρέσει πολύ

@vikyandthekid

Ένα χαλαρό ροζ φόρεμα ή σε άλλη παστέλ απόχρωση μπορεί να απογειωθεί με ιδιαίτερα παπούτσια και να γίνει guest look.

@alisontoby

Οι μεταλλικές αποχρώσεις τονίζουν το μαύρισμα και είναι super για τα καλέσματα αυτή την εποχή΄.

Φορέματα μακριά με έξω ώμους αποτελούν statement look για κάλεσμα σε γάμο που θα ξεχωρίσεις, όπως και η Κατερίνα Καινούργιου.

@elenagiadaa

Ένα κλασικό μαύρο φόρεμα δεν σταματάει ποτέ να αποτελεί λύση και πρόταση για τα κάλεσματα μας και σίγουρα αν έχεις ένα στην ντουλάπα σου θα το φοράς ξανά και ξανά.

Read More

And More