Καλοκαίρι 2016: Mίνι και maxi φούστες και φορέματα! Εσύ τι θα φορέσεις;

Οι φούστες και τα φορέματα είναι τα πιο χρήσιμα κομμάτια της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας μας αφού φορώντας το και με την προσθήκη μόνο μερικών τοπ αξεσουάρ μπορείς να είσαι εύκολα και γρήγορα καλοντυμένη. Κάθε σωματότυπος και περίσταση όμως έχει άλλες απαιτήσεις.
Για αυτό σήμερα η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα έκανε για ακόμα μια φορά έρευνα αγοράς και επέλεξε τα ωραιότερα μίνι και maxi κομμάτια, σε διαφορετικά στιλ και γραμμές ώστε να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις για shopping και να βρεις αυτό που ψάχνεις και σε εκφράζει. Eσύ τι θα φορέσεις λοιπόν αυτό το καλοκαίρι;

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές….


Eμπριμέ μοτίβα, έντονα ή ουδέτερα χρώματα καιβολάν είναι μόνο μερικά από τα στιλ που θα βρεις σε μίνι φούστα φέτος στην αγορά. Κάνε τολμηρούς συνδυασμούς διαφορετικών prints ή ταίριαξέ τα με μονόχρωμα κομμάτια και κάνε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου!

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές


Μονόχρωμα ή με patterns, minimal ή με ιδιαίτερα κοψίματα, τα ωραιότερα μίνι φορέματα της αγοράς είναι εδώ για να βρεις αυτό που ταιριάζει στο στιλ και το budget σου. Συνδύασέ το με μπαλαρίνες ή φλατ σανδάλια το πρωί και με sexy ψηλοτάκουνα πέδιλα στις βραδινές σου εμφανίσεις.

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές


Οι maxi φούστες και φορέματα είναι η ιδανική επιλογή για καλοκαιρινά outfits αφού σου προσφέρουν άνεση χωρίς να σε ζεσταίνουν. Διάλεξε τα στο χρώμα και το στιλ που σου ταιριάζει και δημιούργησε χαλαρά, καλοκαιρινά σύνολα για πρωί ή βράδυ.

Για να δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα….


Read More

And More