Καλοκαίρι 2016: Τα 25 ωραιότερα ζευγάρια mules για να διαλέξεις!

Ενώ μπορεί να μην έχει ένα όνομα τόσο κομψό ή περιγραφικό, το mule απολαμβάνει τη μεγάλη στιγμή του στο χώρο της μόδας αυτή τη σεζόν, παντού, από το runway του Gucci μέχρι τα τοπικά καταστήματα παπουτσιών.
Τώρα, αυτό που χαρακτηρίζει ακριβώς το στιλ είναι προς συζήτηση: Μια γρήγορη αναζήτηση βγάζει φωτογραφίες από strappy πέδιλα, clogs και φλατ slides. Για να είμαστε λιγάκι πιο ακριβείς ας αναφέρουμε και μερικούς περιορισμούς: Τα mules πρέπει να έχουν ανοιχτό το πίσω μέρος (τα slingbacks δεν συμπεριλαμβάνονται εδώ), και ενώ δεν χρειάζεται να είναι τελείως κλειστά μπροστά, το παπούτσι πρέπει να καλύπτει το μεγαλύτερο πάνω μέρος του ποδιού.
Κι ενώ το στιλ δεν είναι γνωστό για την πρακτικότητά του, τουλάχιστον προσφέρει πολλές επιλογές για όσες δεν θέλουν να ισορροπούν επάνω στα στιλέτο τους όλη την ημέρα ενώ τους εξασφαλίζει πολλή κομψότητα.
Και το καλύτερο από όλα; Υπάρχει κάτι για όλες, και σήμερα έχουμε συγκεντρώσει τα 25 από τα ωραιότερα αυτή τη σεζόν για κάθε προϋπολογισμό. Κάνε κλικ εδώ για να τα δεις!

Read More

And More