Καλοκαίρι 2018: Τα ωραιότερα κοσμήματα της αγοράς για να διαλέξεις!

Διανύουμε αυτήν την εποχή που τα ρούχα είναι… ελάχιστα! Τύπου, φοράς το αγαπημένο σου φόρεμα και βγαίνεις έξω από το σπίτι. Σίγουρα δεν μπορείς να βάλεις jacket, φουλάρι, και γενικά ό,τι μπορεί να κάνει το στιλ σου λίγο πιο διαφορετικό, λίγο πιο ιδιαίτερο. Το αποτέλεσμα; Το αγαπημένο σου look φαίνεται ίδιο κάθε φορά. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα κοσμήματα. Ντάξει, και το χειμώνα τα φοράμε, αλλά όπως και να το κάνουμε, το καλοκαίρι η φάση είναι λίγο πιο fun, λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Για αυτό σήμερα, η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα κολιέ, bracelets, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια της αγοράς για να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις για shopping.

Πριν περάσουμε στο κυρίως θέμα θέλω να σου πω κάτι τελευταίο: τα κοσμήματα είναι σούπερ επιλογή για τις διακοπές και τις εξορμήσεις σου και σίγουρα δεν πιάνουν πολύ χώρο στη βαλίτσα. Σκέψου πόσο εύκολο είναι να μεταμορφώσεις ένα τοπ με ένα μόνο κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, και να του αλλάξεις εντελώς ύφος.

 

ΚΟΛΙΕ

Ένα εντυπωσιακό κολιέ με πέτρες, χάντρες και μεταλλικές λεπτομέρειες προσθέτει αμέσως ενδιαφέρον στα σύνολά σου χωρίς να έχεις δώσει μια περιουσία για να το αποκτήσεις. Είτε το ρίξεις επάνω από ένα απλό coctail φόρεμα, είτε με τζιν και ένα t-shirt, ένα τέτοιο κολιέ μπορεί να δώσει στιγμιαία glamorous πινελιές στο look σου.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Αν το σύνολό σου είναι τελείως basic, ένα λαμπερό ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί να το μετατρέψει σε μια statement εμφάνιση. Συνδύασέ τα με το little black dress σου για να του δώσεις λάμψη και ενδιαφέρον αλλά και με όλα σου τα casual σύνολα για να τα εμπλουτίσεις.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ – ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

Ένα ξεχωριστό bracelet ή stylish δαχτυλίδια μπορούν να προσθέσουν άμεσα κομψότητα στα καθημερινά, casual looks σου. Για να πετύχεις το απόλυτο chicness φόρεσέ τα με ένα τελείως απλό σύνολο: ένα λευκό tank top, ένα loose jeans και ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια ή ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More