Καμπαρντίνα: Φόρεσε την σαν μία fashionista

H καμπαρντίνα είναι η ιδανική επιλογή για αυτή τη μεταβατική περίοδο, μέχρι να αποχωριστούμε τα πανωφόρια και να μπούμε σε καλοκαιρινό mood.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε το 1879 με μία δημιουργία του Thomas Burberry, ιδρυτή του γνωστού οίκου με τη μακρά πορεία στη βιομηχανία της μόδας. Ο δημιουργός χρησιμοποίησε ένα αδιάβροχο ύφασμα και συγκεκριμένο το βαμβάκι γκαμπαρίνης για να δημιουργήσει ένα αδιάβροχο πανωφόρι που θα τον βοηθούσε να κινείται εύκολα στο βροχερό Λονδίνο.

Eίναι εδώ και χρόνια το μαγικό κομμάτι που μας λύνει τα χέρια για το τι φοράμε στις ενδιάμεσες εποχές, αλλά πλέον η μόδα επιτρέπει τα πάντα, και γι’ αυτό την συναντάμε και κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Η καμπαρντίνα είναι αιώνια κομψό κομμάτι κάτι που την καθιστά διαχρονικό must-have. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το γεγονός ότι μπορεί να γίνει αβίαστα μέρος οποιουδήποτε συνόλου – από ένα midi φόρεμα μέχρι ένα πουλόβερ και τζιν, ενώ το effortless στιλ της ταιριάζει και στο casual ύφος που φοράμε περισσότερο τώρα στην καραντίνα.

Ας την χαρούμε λοιπόν τώρα που είναι καιρός και αν θες extra έμπνευση για το πως θα την συνδυάσεις, εδώ είμαστε εμείς και σου ετοιμάσαμε ένα απολαυστικό φωτογραφικό αφιέρωμα, με street style look, που έχουν σαν βασικό ο κομμάτι την κομψή καμπαρντίνα!

@pernilleteisbaek

Layering με καμπαρντίνες, αν έχεις μία πιο λεπτή που γίνεται πιο εύκολα φόρεμα την φοράς από μέσα και από πάνω την κλασική που μοιάζει περισσότερο με πανωφόρι.

@louloudesaizon

Το χακί χρώμα σπάνια το βλέπουμε σε καμπαρντίνα αφού το κλασικό μπεζ είναι πρώτο σε επιλογές, παρόλα αυτά μία τέτοια επιλογή θα ανανεώσει το urban style σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

@carodaur

Το μήκος της πρέπει να φτάνει στην μέση της γάμπας ιδανικά για να δίνει στην σιλουέτα μία ισορροπημένη εικόνα ενώ η ζώνη της δένεται ανάλογα πόσο φαρδιά θες να την αφήνεις κάθε φορά.

@zinafashionvibe

Μία καμπαρντίνα έχει πάντα την ζώνη της αλλά σίγουρα και εσύ μπορείς να της προσθέσεις την δική σου που αν είναι και statement θα ανανεώσει το κλασικό αυτό πανωφόρι.

@leoniehanne

Αν θες τώρα να την φορέσεις με φόρεμα μην βάλεις καλσόν αλλά συνδύασε την καμπαρντίνα σου με μποτάκια για στιλ μέσα στην πόλη.

@ariviere

Με τις φόρμες μας πάει τέλεια και γίνεται το απόλυτο urban look σε περίοδο καραντίνας. Δοκίμασε το και εσύ.

Κλασικός συνδυασμός με τζιν και μαύρα αξεσουάρ σε βγάζει από την δύσκολη θέση όποτε και επιλέξεις αυτό το look και σίγουρα δεν χάνει ποτέ την στιλιστική αξία.

@anoukyve

Oι fashionista βάζουν πάνω από την καμπαρντίνα τους ένα πουλόβερ, ένα tip που είδαμε όλο τον χειμώνα φαίνεται να συνεχίζεται και με τα ανοιξιάτικα πανωφόρια.

Αντί για μεγάλο μαντήλι συνδύασε με την καμπαρντίνα σου ένα μικρό σε τριγωνικό δέσιμο για τις πιο κρύες ανοιξιάτικες μέρες.

Το οff white χρώμα είναι επίσης μία πολύ δημοφιλής επιλογή σε καμπαρντίνα που αξίζει να δοκιμάσεις αν θες μία αλλαγή.

Οι συνδυασμοί  και τα χρώματα που της ταιριάζουν εκτός από τους γήινους τόνους είναι πολλοί, το γαλάζιο φαίνεται όμως να κερδίζει έδαφος φέτος.

Στην Γαλλία την φοράνε όλο τον χρόνο και τώρα την άνοιξη την συνδυάζουν με, ρομαντικό πουκάμισο, τζιν και ψάθινη τσάντα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More