Κάνε την διαφορά φορώντας total white μέσα στον χειμώνα!

Επίσημα το μαύρο χρώμα είναι αυτό που πρωταγωνιστεί σε κάθε μας σύνολο τη χειμερινή περίοδο. Του έχουμε αδυναμία, το αγαπάμε και βρίσκεται πρώτο στη λίστα μας. Παρόλα αυτά τα σύνολα που κλέβουν το βλέμμα μέσα στον χειμώνα είναι το total white.

Το έχουμε ήδη στις πιο στιλάτες κοπέλες που ακολουθούμε στο instagram και στο pinterest. Οι ίδιες επιλέγουν το πιο chic χρώμα στην παλέτα της μόδας γιατί αποπνέει μια ιδιαίτερη κομψότητα, “καθαριότητα”, φινέτσα και μπορεί με μια μικρή κίνηση να προσφέρει λάμψη σε όλο το σύνολο. Οπότε, αν είχες έστω κι ένα μικρό δίλημμα για το αν θα το φορέσεις φέτος θέλω να το ξεπεράσεις και να το βάλεις στο to do σου!

Για να στο κάνω ακόμη πιο εύκολο θα σου δείξω μερικές στιλάτες εμφανίσεις με styling tips ώστε αν το κάνεις να το κάνεις σωστά!

Φωτογραφίες: Getty Images

Συνδύασε το total white σύνολο σου με signature αξεσουάρ, τσάντα σε fun style και τέλειες two tones γόβες για μία stylish εμφάνιση.

Kάνε layering φορόντας πολλά λευκά items μαζί σε ένα creative styling. Συνδύασε ένα λευκό σύνολο από ζιβάγκο και παντελόνι από πάνω βάλε ένα shirt dress και ολοκλήρωσε με ένα παλτό σε λευκό χρώμα.

Μία τέλεια πρόταση για να ολοκληρώσεις στιλάτα το λευκό σου σύνολο είναι τα snake pritns!Eδώ η αγαπημένη μας Jessica Alba μας δίνει styling tip φορόντας το σύνολο της με mules σε καφέ snake αποχρώσεις και κάνει όλο το σύνολο πολύ στιλάτο.

Oversized λευκά κομμάτια που θα δώσουν στο total white ακόμη μεγαλύτερο twist, εδώ δίνεις σημασία στο size και σίγουρα θα ολοκληρώσεις με large αξεσουάρ κρατώντας ένα clutch ανάλογο.

Τα χρυσά αξεσουάρ δίνουν το απαραίτητο lux detail στο total white σύνολο πάντα! Κράτησε ένα boxy clutch και δημιούργησε ένα chic total white σύνολο!

Τα stylish αξεσουάρ πάντα ολοκληρώνουν άψογα το total white σύνολο σου. Μία signature black chain bag με mules θα δώσουν σε ένα basic look που αποτελείται από πουλόβερ και παντελόνι μία stylish detail.

Kάνε την διαφορά με edgy αξεσουάρ και ολοκλήρωσε με καπέλο west belt και slouchy boots μία total white εμφάνιση.

Ένα total white σύνολο με φούστα μέσα στον χειμάνα σίγουρα θα δώσει στο style το update που χρειάζεσαι. Εδώ το μυστικο είναι άνετες γραμμές στα κομμάτια και στο πουλόβερ και στην φούστα και σίγουρα το signatature παπούτσι που θα είναι μία ωραία μπότα.

Read More

And More