Καρό παντελόνι: Πάρε έμπνευση και συνδύασέ το όπως τα it girls του εξωτερικού

Αυτή τη σεζόν ο κόσμος της μόδας είχε να μας προτείνει πολλές και νέες τάσεις! Μέσα σε αυτές ήταν το καρό παντελόνι, με πολλούς να αναφέρουν ότι πρόκειται για το νέο τζιν. Δεν έχει τυχαία την πρώτη θέση στην καρδιά των it girls, αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι κομψό και απόλυτα διαχρονικό, ταιριάζει σε κάθε περίσταση και με κάθε στιλ. Ναι, με κάθε στιλ!

Αν έχεις ένα καρό παντελόνι στην ντουλάπα σου ή αν σκέφτεσαι να επενδύσεις σε ένα, μας βρίσκεις πολύ υπέρ και θέλουμε να σου πούμε συγχαρητήρια! Εμείς από τη δική μας πλευρά είμαστε πρόθυμες να σου προτείνουμε τέλειους συνδυασμούς που θα αναδείξουν το παντελόνι σου με τον πιο stylish τρόπο και θα σε κάνουν να δείχνεις μοναδική.

Είσαι έτοιμη λοιπόν, να εμπνευστείς από τα street styles που συγκεντρώσαμε για σένα;

 

Με mix & match

Το καρό είναι ένα ιδιαίτερο μοτίβο που πολλές φορές σε προδιαθέτει να το συνδυάσεις με μονόχρωμα ρούχα και αξεσουάρ. Δεν είναι λάθος αυτό, απλά οφείλω να σου αναφέρω ότι μπορείς να το αναδείξεις με άλλα ιδιαίτερα prints και χρώματα. Σκέψου λοιπόν σοβαρά, μήπως την επόμενη φορά το σετάρεις με μια πουά τσάντα και snake effect παπούτσια.

 

Με metallics

Όπως είπαμε το καρό είναι must αυτήν τη σεζόν. Εξίσου must όμως, είναι και τα metallics. Τόλμησε να αναδείξεις το παντελόνι σου με silver ankle boots και “πάντρεψε” με αυτόν τον τρόπο δύο hot trends. Για να ισορροπήσεις το αποτέλεσμα μπορείς να προσθέσεις γήινα ή μαύρα – γκρι τοπ, παλτό, τσάντα, κ.λ.π.

 

Με μια καμπαρντίνα

Στον πρόλογο σου ανέφερα ότι το καρό, παρόλο που ανήκει στις τάσεις της σεζόν, είναι ένα διαχρονικό και κομψό μοτίβο. Τι λες λοιπόν, να το αναδείξεις με ένα κομμάτι που είναι εξίσου κομψό και διαχρονικό; Η καμπαρντίνα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου μπορεί να αποτελέσει το τέλειο combo και να δημιουργήσει ένα σετάρισμα ιδανικό για το γραφείο, τη βόλτα, τις εμφανίσεις στην πόλη.

 

Με rock details

Ναι κι όμως γίνεται! Εξάλλου σου έχω ήδη πει ότι το καρό παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί με κάθε στιλ. Σε πρώτη φάση, μπορείς να προσθέσεις ένα ζευγάρι γόβες και μια κομψή tote bag. Σε δεύτερη φάση, μπορείς να “παίξεις” με το πάνω μέρος, φορώντας ένα denim jacket, ένα t-shirt και μια μπαντάνα στο λαιμό.

 

Με sporty – chic

Αν είσαι τύπος που σου αρέσουν οι urban εμφανίσεις, τότε έχεις έναν πολύ καλό φίλο και δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Το καρό παντελόνι μπορεί να γίνει ο ιδανικός σύντροφος για τις εμφανίσεις σου στην πόλη και μπορείς άνετα να το αναδείξεις με τα αγαπημένα σου sneaker, ένα hoodie κι ένα κομψό μπερέ.

 

Με minimal κομμάτια – κλειδιά

Από το σημερινό θέμα δεν θα μπορούσε να λείπει η Fashion queen Victoria Beckham, η οποία έχει δείξει την αδυναμία της τόσο στο καρό παντελόνι, όσο και στο θηλυκό – minimal στιλ. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να “παντρέψει” το καρό της παντελόνι με ένα απλό oversized πουλόβερ και να ολοκληρώσει με point toe pumps.

 

Με grunge στιλ

Το καρό μας δίνει μια παλιά κλασσική αίσθηση, από την άλλη όμως μας κάνει να θυμόμαστε τον Kurt Cobain. Μπορείς ακόμα και σήμερα να αντλήσεις έμπνευση από τον μεγάλο καλλιτέχνη και να αναδείξεις το καρό παντελόνι με edgy booties κι ένα hoodie. Αν θέλεις να προσθέσεις μια chic detail στο στιλ σου, επέλεξε να φορέσεις μια chain bag σταυρωτά στο σώμα σου.

Read More

And More