Κασκόλ, σκουφιά και αξεσουάρ για το βαρύ κρύο που έχει αυτές τις μέρες

Χιόνι σε όλη την Ελλάδα! Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοια κακοκαιρία σε όλη την χώρα και σίγουρα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φορέσουμε τα πιο ζεστά μας ρούχα, αλλά και τα αξεσουάρ που θα μας προστατέψουν από το βαρύ ψύχος.

Πρώτα στην λίστα μας τα καπέλα, τα σκουφάκια, τα κασκόλ και τα γάντια που θα ολοκληρώσουν τις πολικές μας εμφανίσεις, θα δώσουν στιλ αλλά και θα μας κρατήσουν ζεστές. Ας κάνουμε μία ωραία βόλτα στο Instagram και ας δούμε εικόνες με look που τα αξεσουάρ δίνουν το σωστό ύφος στην εμφάνιση!

@lucywilliams02

 Η κουκούλα από το hoodie θα φανεί τώρα απόλυτα χρήσιμη και βεβαίως ένα χρωματιστό κασκόλ θα δώσει τέλειο τόνο στο look σου.

@anoukyve

Ακόμη και αν πας στο γραφείο θες μία προστασία και το σκουφάκι σου είναι απαραίτητο. Σπάσε την μονοτονία του μαύρου και δοκίμασε ένα άλλο χρώμα για extra style.

@aylin_koenig

Tα μεγάλα μαντήλια και οι εσάρπες αντικαθιστούν τα κασκόλ και δίνουν new boho ύφος ακόμη και στο κλασικό σου μαύρο παλτό.

@lucywilliams02

Τα πλεκτά σκουφάκια και οι μπερέδες είναι ιδανικά για τις βόλτες στο πολύ κρύο και στο χιόνι, σε κρατούν ζεστή και δίνουν χρώμα με μία κίνηση.

@naaomiross

Τα λευκά αξεσουάρ μέσα στον χειμώνα δίνουν elegant ύφος και σίγουρα σπάνε την μονοτονία του μαύρου με τον καλύτερο τρόπο.

@wethepeoplestyle

Μεγάλα πολύχρωμα κασκόλ που θα τυλίξεις γύρω από τον λαιμό σου και θα δώσεις χρώμα στην εμφάνιση αλλά και την ζεστή λεπτομέρεια που αναζητάς.

@vikyandthekid

Για πιο minimal εμφάνιση μπορείς να υιοθετήσεις το baseball hat που είναι μεγάλη τάση φέτος για τα casual look μας.

@tineandreaa

Τα basket hat θα τα βρεις σε μάλλινο, σε δερμάτινο ή και σε υφασμάτινο σχέδιο και θα ολοκληρώσουν άψογα τα χειμερινά σου outfits.

@leoniehanne

Επίσης θα τα βρεις με logo και με prints που θα δώσουν το style mood που θες για να ξεχωρίσεις.

@naaomiross

Τέλος αν βαρέθηκες τα κασκόλ φέτος η τάση θέλει τα πουλόβερ να τα αντικαθιστούν και να τυλίγονται γύρω από το λαιμό μας για ζέστη και στιλ. Δοκίμασέ το. 

 

 

 

 

Read More

And More