Κim Kardashian: Τα 2 αγαπημένα της ρετρό αξεσουάρ που αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ τις γιορτές!

Η Kim Kardashian για μία ακόμη φορά ποζάρει για την καμπάνια του brand της Skims και είναι εκθαμβωτική! Η νέα συλλογή:  SKIMS Stretch Satin δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη στιλίστρια και σχεδιάστρια κοσμημάτων Veneta Carter καιφέρνει  φέρνει στο προσκήνιο ένα μοναδικό κράμα στιλ και αισθησιασμού. Η σειρά παρουσιάζει αμιγώς μαύρες εμφανίσεις, αποπνέοντας μια λαμπερή goth αισθητική που είναι πραγματικά σαγηνευτική. Η Κim ποζάρει με black look και τα αξεσουάρ που επιλεγει για να δώσει twist είναι ρετρό!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Τα look της τονίζονται τέλεια με κολιέ choker που εχει μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς, το οποίο ταιριάζει τέλεια με τους  κορσέδες και τα κορμάκια που φωτογραφήθηκε η Kim.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Eπίσης ο εμφανίσεις της Kardashian ολοκληρώνονται με  opera γάντια σε μαύρο χρώμα δημιουργώντας μια τολμηρή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Tα αξεσουάρ που χρησιμοποίησε η Kim σε αυτή την καμπάνια είναι η τέλεια έμπνευση και για τα δικά μας party look! Το ρετρό ύφος που έχουν τα γάντια και το τσόκερ δίνουν μία υπέροχη αίσθηση στα σύνολα των γιορτών και αποτελούν μία ξεχωριστή επιλογή που θα κάνει την διαφορά!

Κεντρική φωτογραφία Splash

 

 

Read More

And More