Κόκκινο: Η Dakota Johnson φόρεσε το star χρώμα της σεζόν με 70’s vibes

Η Dakota Johnson έχει τις τελευταίες μέρες πολύ busy πρόγραμμα αφού έχει ξεκινήσει η press tour για την νέα της ταινία. Σήμερα λοιπόν η ηθοποιός έκανε άλλη μία φοβερή εμφάνιση επιλέγοντας το star χρώμα της σεζόν το λατρεμένο μας κόκκινο.

 

Credit Photo Christopher Peterson/SplashNews.com

Η Johnson επέλεξε ένα Carolina Herrera σύνολο, κόκκινο top και ένα παντελόνι palazzo, από την pre-fall 2024 συλλογή που σχεδίασε ο Wes Gordon για τον οίκο. Η Johnson δεν έμεινε όμως εδώ, έδωσε στο απόλυτο χρώμα της σεζόν, μία 70’s αίσθηση συνδυάζοντας το με maxi leather coat και clogs!  

Photo by James Devaney/GC Images

Αυτό που κάνει το προσωπικό στυλ της Τζόνσον τόσο ξεχωριστό είναι ο τρόπος με τον οποίο συνδυάζει απροσδόκητα κομμάτια και δίνει στο ντύσιμο της  ένα υπερπολυτελές φινίρισμα.Η ηθοποιός έκανε ακριβώς αυτό και εδώ, με αυτά  τα 2 70’s κομμάτια που ολοκλήρωσε το red look. H δερμάτινη  καμπαρντίνα και τα clogs ήταν πολύ stylish επιλογές και έδωσαν άλλο ύφος στο red σύνολο, με μία κίνηση.Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το σύνολό της με τσάντα  Bottega Veneta, ρετρό μαύρα γυαλιά ηλίου και κλασικούς κρίκους!

Κεντρική φωτογραφία-Photo by James Devaney/GC Image

 

Read More

And More