Κοσμήματα και αξεσουάρ για να αναβαθμίσεις τα casual σύνολά σου

Πέρα από τα ρούχα, που σίγουρα είναι το βασικό μας look, τα αξεσουάρ παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο σε μία σωστή εμφάνιση. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Τα κοσμήματα, οι ζώνες και άλλα κομμάτια που στολίζουν και ομορφαίνουν με μία κίνηση την εμφάνισή μας.

Ακόμη και τώρα, που μένουμε μέσα και τα ρούχα μας είναι κυρίως casual, δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγουμε μερικά αξεσουάρ που θα μας αλλάξουν το look και κυρίως την διάθεση. Εν όψη και του αγίου Βαλεντίνου, ας δούμε μερικά tips για να εμπλουτίσουμε ένα casual σύνολο, χωρίς υπερβολές και να του δώσουμε ένα λίγο πιο γιορτινό ύφος, πάντα με στιλ και χωρίς έξοδα, με κομμάτια που όλες έχουμε ήδη στην ντουλάπα μας.

Φυσικά οι επιλογές των κοσμημάτων είναι αμέτρητες, από τα σκουλαρίκια μέχρι τα κολιέ, τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια και όλα αυτά σε πολλά και διαφορετικά σχέδια. Δες το αφιέρωμά μας και άνοιξε την δική σου κοσμηματοθήκη για να διαλέξεις το τέλειο κόσμημα ή το ξεχωριστό αξεσουάρ για την βραδιά των ερωτευμένων.

Pinterest

Eνας βελούδινος φιόγκος στα μαλλιά αντί για τα καθιερωμένα κοκαλάκια δίνει ρομαντισμό και γαλλικό αέρα που σίγουρα θα αρέσει πολύ.

@tesshell

Οι στέκες με χρώμα και στολίδια είναι σαν κόσμημα και σίγουρα θα αναβαθμίσουν το σύνολό σου με μία μόνο κίνηση.

@camillecharierre

Τα σκουλαρίκια παραμένουν ψηλά στα κοσμήματα που φοράμε κατά την διάρκεια της καραντίνας γιατί συνδυάζονται άψογα και με τα περισσότερα casual σύνολά μας. Αν θέλεις να επενδύσεις και σε ένα επώνυμο κομμάτι τώρα είναι η ώρα.

@ariviere

Αν έχεις μερικά ακριβά κοσμήματα ή με πολύτιμες πέτρες και τα… φυλάς για τις καλές περιστάσεις τώρα μπορείς σιγά σιγά να τα φοράς με όμορφα σύνολα ακόμη και μέσα στο σπίτι αρκεί να μην είναι υπερβολικά. Θα δώσουν μία εκλεπτυσμένη αίσθηση που σίγουρα θα σου κάνει καλό.

@_jeanettemadsen_

Τα βραχιόλια είναι από τα κοσμήματα που πάνε με όλα ειδικά τα χρυσά που τα φοράς πολλά μαζί σε ένα χέρι.

@ariviere

Τα πιο edgy κομμάτια σου συνδύασέ τα με μονόχρωμα σύνολα δίνοντάς τους extra δυναμισμό.

Oι belt bags απογειώνουν ακόμη και τις φόρμες που σίγουρα θα τις φοράμε για πολύ καιρό ακόμη.

@ariviere

Μια αλυσίδα φορεμένη σαν ζώνη δίνει σοφιστικέ ύφος ακόμη και σε ένα basic σύνολο με μαύρο παντελόνι και ζιβάγκο.

@ariviere

Μια παλιά αλυσίδα σε συνδυασμό με σατέν κορδέλα γίνεται ζώνη, τέλεια για τα denim σύνολά σου που θα τα αλλάξει αμέσως.

@aninebing

Οι πέρλες σε όλες τους τις μορφές και τα σχήματα αποτελούν σίγουρη επιτυχία. Όπως και να τις συνδυάσετε, θα δώσουν elegant αέρα στα σύνολά σας.

 

Read More

And More